Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

India túl távol van

Avatar photo
You are Reading..

India túl távol van

Nincs nekem semmi bajom az indiaiakkal! Végtelenül türelmes és kedves népség. Kötelességtudóan válaszolnak, ha az ember megkeresi őket problémával.
Csak akkor van baj, hogyha olyan problémával keresi meg őket, amit még ők se tudnak megoldani. Ilyenkor a nyájas és kedves üzeneteikkel az őrületbe tudnak kergetni!

Nagyjából 4 hónapja jelent meg a Gnostice PDFToolkit -nek az új verziója. Rögtön letöltöttem, telepítettem, és integráltam az új szolgáltatásait. Minden rendben volt, gyorsultak az eljárások, optimalizáltak lettek a funkciók. Boldogan küldtük ki az intézményeknek az aktuális verzióját a Neptun rendszernek.
Aztán egyre – másra pottyantak be problémák. Először programozási hibára gondoltam, végig böngésztem az összes eljárást, de nem akadtam saját hibára. Aztán teszteltem, és nálam minden rendben volt.
Kellett 2 hét mire rájöttem, hogy a komponens hibázik! Írtam nekik levelet, csatoltam a hibás file -okat, sőt még apró segítséget is küldtem nekik, hogy hol lehet a hiba.
1 nap múlva jött a válasz, hogy köszönik megkapták a levelem. 2 nap múlva újabb válasz, hogy ok, vették a hibát és dolgoznak rajta. Majd eltelt két hét. Írtam nekik levelet, jött is a válasz, hogy megtalálták a hibát, a következő release -ben már javítva lesz.
Újabb két hét, újabb levél, hogy akkor most mi van. Újabb válasz levél, amiben értesítettek, hogy töltsek le egy minta alkalmazást, amiben már a javítás benne van. Letöltöttem, megnéztem, továbbra is rossz. Újabb levél, újabb minta adat, újabb ötlet, hogy mi lehet a probléma. Újabb csönd.
Két hét, megint írok levelet, jön rá válasz, hogy a release már éppen hogy kész van, csak még kódtisztítást végeznek.
Itt szakadt el a cérna, 1.5 hónapos könyörgés után nem sikerült egy jól működő verziót kapnom, ezért fogtam, kikukáztam a komponens hívásokat, és egy másik hívással megoldottam átmenetileg. Ha lesz tényleges javítás, akkor majd újra használni fogom!

India túl távol van…