Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 április

Értékelés

Megtörtént az évértékelésem. Voltak sarkalatos pontok, és megdicsértek, hogy mindenben fejlődtem. Szokás szerint a fejemhez vágták, hogy a vörklogot nem jól töltöm, de más hibát nem nagyon tudtak felhozni. Kaptam.

Keep Reading →

Gazdi meglett

Örömmel jelentem, hogy a kis Yoda mester kinézetű kutyus, akiről pár napja írtam, hogy gazdát keres, végül meglelte megfelelő barátját!

Keep Reading →

A legkeresettebb bejegyzések

Készítettem egy statisztikát a blog bejegyzésekkel kapcsolatban, és szomorúan állapítottam meg, hogy a két legkeresettebb bejegyzés a sitetalk / unaico irományom, a másik pedig az Osztyapenko -ról szóló rövid értekezésem..

Keep Reading →

Hibernálás

Azt hiszem, nincs is annál örömtelibb pillanat, mint amikor az ember szorgosan veri a billentyűzetet, és bízik benn, hogy most már hamarosan befejezi a munkát, amivel nyűglődik napok óta, és.

Keep Reading →

What if?

Whatif by Shel Silverstein Last night, while I lay thinking here,some Whatifs crawled inside my earand pranced and partied all night longand sang their same old Whatif song:Whatif I’m dumb in.

Keep Reading →

Ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd

Lassacskán 2 hete hajtom az ügyvédet, hogy a szükséges papírokat készítsük el. Néha lerázott, néha nem volt kapcsolható a telefonja, néha meg csak egyszerűen nem vette fel. Végre sikerült találkoznunk!.

Keep Reading →

Informatikai sokk

Ha valaki túl sokat dolgozik számítógéppel, akarva – akaratlanul átalakul. Egy kicsit úgy kezd el gondolkozni, mint a kompjúter. Első tünetei, amikor az ember fejből megmondja, még ha nem is.

Keep Reading →
1 2 11