Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. március 11.

Ott a helyem!

Egészen kicsi gyerek korom óta imádom a lego -t. Nagy megnyugvás számomra, hogy a gyerekek is imádják! 🙂 A szüleim tudták, hogy mennyire szeretem, ezért mindig kaptam újabb és újabb.

Keep Reading →

Kókusz

Ha a gyerekekkel elmegyünk vásárolni, szinte biztos, hogy kunyerálnak maguknak valamit. Azért sikerült már őket rávennem arra, hogy lego és játék helyett valami „gazdaságosabb” dolgot kérjenek. Így igen gyorsan rákaptak.

Keep Reading →

Homofóbia

Egyik kollégámtól hallottam ezt a történetet. Gépjármű vezető oktató (volt?!), és egy fiatal srác került hozzá. A fiú nyíltan vállalta a szexuális orientációját, mind a viselkedésében, mind az öltözködésében. Az.

Keep Reading →

Timo K. Mukka: Bűnről dalol a föld

Hogy is kezdjek hozzá? A borítója egészen mást ígért, mint amit kaptam. De nem bánom! Hippi regényre számítottam, droggal, zenével, és a hippi mozgalom minden szépségével, mocskával. Szándékosan nem olvastam.

Keep Reading →

Újra motoroztam!

Vasárnap kint voltam Érden, hogy kivigyek pár cuccot a lakásba. Előtte elmentem a gyerekekhez, és ha már ott voltam, akkor arra gondoltam, hogy motorral megyek el a lakáshoz. Nem volt.

Keep Reading →