Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Ebéd a Curry Corner -ből

Avatar photo
You are Reading..

Ebéd a Curry Corner -ből

Már több hete szemezek az Október 23-a utca sarkán nyílt Indiai étteremmel. Egyszerűen csak Indiai Étterem van kiírva, de bent kiderült, hogy a hivatalos neve Curry Corner. A beltér inkább emlékeztet kíani gyorsbüfére, mint a pár hónapja meglátogatott Taj Mahal igényes belsőjére.

45 év körüli indiai úriember, és egy 30 év körüli szintén indiai hölgy ült bent az érkezésünkkor. Végig néztük a kínálatot, és végül egy bárányból készült vindallo mellett döntöttem. Hozzá nem rizst, hanem az indiaiak tradícionális kenyerét az allo kulcha – kértem (ami emlékeztet a naan kenyérre, de burgonyát is tartalmaz).

A hölgy szólt, hogy a kenyeret frissen készítik, ezért úgy döntöttünk, hogy elvisszük az ételt. Míg vártunk a kenyérre, kértem két mango lassi -t (ami mangóból, friss joghurtból és kevés nádcukorból készült frissítő). Az ételek nagyon finomak voltak. Jól fűszerezettek, kellemes aromával. A burgonyás kulcha friss volt és szintén fűszerezett. Sajnos az árával már kevésbé voltam megelégedve, összesen több mint 2.000 Ft -ot fizettem, amit sokaltam. Összehasonlításul, a Taj Mahal -ban 4.500 Ft -ot fizettem, és két fogást ettem, üdítővel!