Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 június

Irigykedem

Nem írom meg hogy mire vagy kire, nem írok semmit, de mégis irigykedem. És ez tudom hogy rossz, de mégis így van! Akkora egy barom vagyok, hogy csak na! Mert.

Keep Reading →

Varázsszó

Ma elhangzott a varázsszó, amit még nem hallottam Gabótól. Amikor búcsúztunk el, azt mondta: Szeretlek apu! Ez nekem nagyon nagy dolog, mert Gabó nagyon visszahúzódó, és hozzám hasonlóan nehezen tudja.

Keep Reading →

Éljen a július

Remélem, hogy ennél azért egy kicsivel jobb idő lesz. Nem mintha gond lenne a június végi viharokkal és orkánerejű széllel, de ilyet inkább északabbra tapasztal az ember…

Keep Reading →

Nincs új a nap alatt!

Már olyan régen volt, hogy szinte el is feledkeztem róla, amikor a Tűzkő utcában a beköltözésemet követő második napon vettem egy előszobaszekrényt. Nekiálltam összeszerelni, és szépen haladtam is vele. Már.

Keep Reading →

Az ablamosásról

Az ablakmosás kifejezetten destruktív és szuicid dolog. Egyrészt össze vissza maszatoltam mindent, és nem hogy szebb lenne az ablak, de koszosabb lett, másrészt immáron sokadszorra lehajoltam a szivacsért, amivel mosom.

Keep Reading →

Kényes

Kényes és kellemetlen dolog a szakítás. Mindkét félben feszültségek keletkeznek, és ezek az ember jelleméből adódóan törnek ki-, vagy feszítik tovább. Talán a kitörés a jobb! A csapkodás, hisztizés, dühöngés,.

Keep Reading →
1 2 8