Dupla, tripla, sok öröm

Húú, hol is kezdjem???

Délbe jött anyu, hozott hideg avokádós, mentás uborka levest, és sütöttünk finom zöldségeket és csirkecombot kint a teraszon. Közben jó sokat beszélgettünk, és paradicsomlét iszogattunk. 🙂

Délután anyu beszegte a függönyeimet, így most már normálisan néznek ki, nem olyan csálén, mint ahogy én összevasaltam őket! 🙂

16 óra környékén Gergő hívott, hogy hamarosan indulnak, és jönnek segíteni az öccsével. Így hát én is lóra kaptam, és elmentem az IKEA -ba. Gyorsan elintéztem a papírmunkát, majd találkoztunk lent a raktártérben. Nekiálltunk, és cirka 3/4 óra alatt Gergő szorgos vezetésével összeszedtünk a konyhabútor majdnem összes elemét.

A következő 20 perc a kasszánál tellett el, ugyanis annyi cuccot vettünk, és annyira bonyolultan, hogy szegény eladó lány (név szerint Zsuzsi ) teljesen belezavarodott.

Mert ugye vettem fel Cetelem hitelt (ez volt a csütörtöki bénázás, mindjárt ezt is leírom). A hitel teljes összegét meg kell vásárolni, de mivel hogy az IKEA  Family kártyára a mosogató olcsóbb volt, és az egyik elem nem volt raktáron, ezért kevesebb lett a végösszeg. Mondtam, hogy üssük be a hiányzó terméket is. Ezután már majdnem jó lett, de még mindig hiányzott 30 Ft!!!

Mondtam a két hölgynek (mert közben Judit is odajött), hogy én ezt megoldom, és vettem egy szép zöld (sose fogom használni) almaszeletelőt! Így végül meglett minden, kölcsönösen biztosítottuk egymást Zsuzsival, hogy nem a másik hibája, hanem a miénk, majd nagy vigyor közepette elindultam ki a maradék kocsival a kisbuszhoz. Közben szóltak Gergő öccsének, hogy20 órára vissza kellene érnie Vácra, ezért a bepakolásban tudtak csak segítni.

Elbúcsúztunk, és én elindultam a külső raktárba a pulttért. Miután megvettem, haza siettem, és szépen egymás után az összes bútort felvittem.

Anyu közben kivasalta az ingeimet és lepucolta a teraszablakot (amit én már 3 hete halogatok!). Miután elbúcsúztunk, ittam egy grapefruit -os SÖRT, és olyan hatalmas bátorságom támadt, hogy felkaptam a 2 köbméternyi papír hulladékot, ami az IKEA bútorok után maradt, és szépen levittem a nemrégiben feltöltött hátsó részre, ahol egynéhány löttyintés nitrohigító segítségével csodás lángokat varázsoltam. Le is pörkölődött a lábamról a szőr, meg megégett a cipőm, mert Keve úr úgy gondolta, hogy az izzó papírt egy laza yoko geri kekomi -val szét tudja rúgni kisebb egységekre.

Arra természetesen nem gondoltam, hogy 350 – 500 C° lehet ott ,így a cipőm gumi része megolvadt, és a lábamon a szőr megpenderedett, mint disznópörzsöléskor!

Most a lépcsőfeljáró szép tiszta, nem csúnyítja el az én hanyagságomból odadobált sok papír.

Nagyon örülök, hogy ilyen sok dolgot el tudtam intézni. Holnap szeretném a sok gazt lenyírni, ezért ki fogok bérelni egy saroknyírót (vagy hogy a fenébe hívják). És még be akarok szerezni egy polcot is a teraszra, ahova a kis növénykéimet fogom rakni. 🙂

Hasonló bejegyzések

Related Posts