Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 szeptember

Vacsora egy személyre

Friss karalábé, egy csipetnyi cayene borssal, gombaporral és egy kevés sóval megszórva.  Ízre nem rossz, de lehet, hogy szeles estének nézek elébe… 😀

Keep Reading →

Ispánk vol 3

Azaz vasárnap. Talán ez volt a legmókásabb nap. 9 -re mindenki kint állt az Arkánum előtt. Szépen összecsomagolva minden, utolsó szendvicsemet és két almát elcsámcsogtam, majd felszálltunk a buszra. De!.

Keep Reading →

Vacsora a MÁK Bistro -ba

Még kedd délelőtt foglaltam asztalt a MÁK Bistro -ba, hogy biztos legyen helyünk. Mikor odaértünk, csak pincére voltak. Kicsit meg is ijedtem, hogy most akkor ez vagy ennyire puccos hely,.

Keep Reading →

Mi

Burnout szindróma

Egy cikk erről a 21. századi betegségről. http://index.hu/tudomany/2011/09/28/nepbetegsegge_valt_nemetorszagban_a_burnout_szindroma/      

Keep Reading →

Ispánk vol 2

Szombat. 7 órakor kelés. Nem tudtam se aludni, se pihenni. Mint akiből kiverték még a sz*rt is! De sebaj, egészen fittnek éreztem magam, valószínűleg a jó levegő miatt. 9 -kor.

Keep Reading →

Hangulat zene

Love, oh I hate to see you go In the winter of our reason Our hearts are drifting Snow, pure as the flakes that hit the ground Softly falling from the heavens And the name.

Keep Reading →
1 2 12