Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. augusztus 23.

Napi bölcsesség

Az az ember, aki úgy gondolja, hogy nem kell már többet tanulnia, egyáltalán nem bölcs, csak elérte a felfogó képessége határait!

Keep Reading →

Beprogramoztam

Nem találtam meg a sütő magyar leírását, csak az oroszt, így nagyjából saját kútfőből találtam ki, hogy hogyan kell beprogramozni úgy a sütőt, hogy 6:40 -kor kezdje el sütni a.

Keep Reading →

Kvasz újra

Ma is ittam egy pohárral, és egyre jobban ízlik. Úgy tűnik, kell neki 2 nap, hogy megfelelően összeérjen. A végén még ez lesz a kedvenc italom???

Keep Reading →

Notórius? Piromán?

Délután, amikor hazaértem, gyorsan készítettem kovászt, amit a holnap reggeli kenyérhez szeretnék felhasználni. Aztán elrohantam a gyerekekhez. Mikor hazaértem (21:20), ellenőriztem a kovászt, és gyorsan begyúrtam a tésztát. Aztán a.

Keep Reading →

NHibernate mapping by code

Az NHibernate egyik gyerekbetegsége volt az, hogy a mapping -et, azaz az osztályok és az adatbázis tábláinak és mezőinek az összerendelését XML fájlokon kereszztül lehetett beállítani. Mit is jelent ez?.

Keep Reading →

Küszöb befejezve

Tegnap, második próbálkozásra, de sikerült az összes küszöböt letennem! Most már egészen pofás a szoba, csak a tolóajtó hiányzik! 🙂 Elvileg mostanában kellene jönni a mesterembereknek, 4 hete 4-5 hetet.

Keep Reading →