Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. augusztus 15.

A jó tanács

Egyik ügyfél felhív, és elpanaszolja, hogy a számítógépe lassú, nyögvenyelősen tölti be a web oldalakat, felháborítóan gyenge! Szeretne egy laptopot venni. Gyorsan elkezdek agyalni, milyet is ajánljak neki. Az szokásos.

Keep Reading →

Vihar, ezidáig jégeső nélkül

Érdre hivatalosan is megérkezett a vihar. Már tépkedi a függönyt, de jégesőt- és villámot még nem láttam… Ha lesz, jelezni fogja a KMSZ (Keve Meteorológiai Szolgálat) ! 🙂

Keep Reading →

Büdösbogár

Előbb nekem szállt egy bogár, és a mezítelen felsőtestemen landolt (hahahahaha!). Egy laza mozdulattal az ujjaim közé csippentettem, és elhajítottam. Aztán furcsa bűz ütötte meg az orromat. Egy kis szimatolás után rájöttem,.

Keep Reading →

Uncsi Win7

Azt hiszem a Windows 7 telepítője az egyik legunalmasabb, amit valaha láttam! A régit is gyűlöltem, de néha megörvendeztetett egy – egy apró nyelvtani bakival, amikor reklámozta önmagát.  Ez a.

Keep Reading →

Ígéret újra

Javítanom kell magamat, mert bizony az előző Ígéret bejegyzésből kimaradt az, hogy konkrétan mi is az, amin puffogok! Emiatt ketten is kerestek, hogy nem feledkeztek el ám arról, amit ígértek!.

Keep Reading →

A kávé

Na kérem szépen, így kell készíteni kávét! Ez még pénteken készült, egy kevés Nutella, spanyol mogyoró likőr és habosított tej felhasználásával. És persze egy ügyes kezű barista is kellett hozzá!.

Keep Reading →

A sziklatanács titka

Tegnap este lazításképpen (22 órakor) elkezdtem megnézni a sziklatanács titka című filmet.  Az alapötlet nem rossz, egy krimibe oltott thriller, egy pici természetfelettivel, híres francia színészekkel. Talán az a fő.

Keep Reading →

Ígéret

Ha valakinek megígérek valamit, akkor azt általában megpróbálom az ígéretemet betartani. Sokszor hülye helyzetbe is kerülök emiatt, mert az egyik ígéret miatt egy másik embert bántok meg. Nem értem, hogy.

Keep Reading →