Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A nagy Manga Cowboy életérzés

Avatar photo
You are Reading..

A nagy Manga Cowboy életérzés

Múlt hét pénteken egy kisebb társasággal (Kati (Vidák Gabi barátnője), Vidák Gabi, Cinki és Vizsó) kipróbáltuk a Manga Cowboy éttermet a Ráday utcában. Illetve én kipróbáltam, Ők már előző nap is ott ettek, mert Vidák Gabi elég sok kupont bevásárolt. 🙂

Az étterem picike, és picike. Nagyjából 5 asztalnak van hely, de így is már eléggé szűken voltunk. Az étlapon sok étel, vicces nevekkel, olaszul, angolul, németül, magyarul és természetesen japánul feltüntetve. Én egy márványsajtos, ananászos hamburgert rendeltem, extra nagy húspogácsával.

A húspogácsát én személy szerint nem éreztem olyan extra nagynak, hasonló méretűt szoktam én is készíteni, ha néha napján saját hamburgert készítek. A márványsajt illetve ananász kombója nem lett volna rossz, hogyha a márványsajt nem nyom el minden más ízt. Néha a kevesebb a több, szokták mondani. A hamburger buzi szerintem száraz volt! A többieket nem kérdeztem meg, de az enyém kifejezetten száraznak tűnt. Először arra gondoltam, hogy kicsit megpirították az alját, és azért kemény, de rájöttem, hogy a teteje is ugyanolyan nehezen harapható át. A sült krumpli, amit mellé adtak, zacskós. Elfogadható de felejthető. Egyedül a szintén mellé felszolgált salátát emelném ki, ami kifejezetten finom volt, és különlegesen pikáns!

Az ára ~ 2000 Ft volt, szerviz díjjal együtt, amit nem éreztem arányosnak a kapott étellel.Sajnos fényképet nem készítettem, utólag ugrott be, hogy kellett volna.

Hála az égnek, a hangulat nagyon jó volt, köszönhetően a társaságnak.

Fontos megjegyeznem, hogy a felszolgáló lány nagyon kedves és készséges volt, neki is ötös jár!

Értékelés: 6 / 10