Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Napi-Tipp vs Retro-Grill, a harc folytatódik

Avatar photo
You are Reading..

Napi-Tipp vs Retro-Grill, a harc folytatódik

Idézet a gyros-rendeles.com -ról:

„A NapiTipp Kuponokat a továbbiakban nem áll módunkban beváltani a szerződés több pontban történő megszegése miatt.
Továbbá tájékoztatjuk mindenkit, hogy a szerződésünk értelmében a NapiTipp Kft legfeljebb 300 kupont értékesíthetett volna, ehhez képest 1250 kupon kelt el!
Mivel a kuponok nem tőlünk, hanem a NapiTipp Kft-től lettek vásárolva, így minden további kérdéssel és panasszal hozzájuk kell fordulni!
Mi szerettük volna továbbra is beváltani a kuponokat, viszont a NapiTipp ajánlata értelmében, ha nem írjuk alá egy számunkra igencsak hátrányos szerződést, így a már beváltott kuponok ellenértékét sem kapjuk meg, ezért kénytelenek voltunk eképpen dönteni, hogy megkíméljük magunkat a további veszteségektől.
Köszönjük Nektek NapiTipp!”

De íme rögtön a Napi-Tipp válasza:

„Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Retro-Grill üzemeltetője a Napitipp oldalán történt megjelenése után úgy döntött, hogy nem szolgál ki téged. Így az általad vásárolt „2.240 Ft Étel-házhozszállítás” kuponodat nem tudod beváltani.
Semmiképpen sem szeretnénk, hogy Te, aki jóhiszeműen megvásároltad rajtunk keresztül a kupont, károsultja legyél ennek a szerencsétlen helyzetnek!
Ezért úgy döntöttünk, hogy amennyiben még nem használtad fel kuponodat, mindenképpen kártalanítunk, azaz visszafizetjük a pénzedet.
Ha már korábban felhasználtad, reméljük, ízlett! Ebben az esetben nem szükséges tovább olvasnod ezt a levelet.
Amennyiben még nem használtad fel a kuponodat – bár nem mi szegtük meg a szerződést, hanem a szolgáltató partner, akivel érvényes szerződésünk van –, visszafizetjük a pénzedet. Elég kellemetlen ez a helyzet nekünk is, legalább Neked ne legyen az!
Annak érdekében, hogy mihamarabb utalni tudjunk Neked, kérjük, segíts nekünk a következőkben!
A visszautalásokat  indítjuk, ehhez viszont szükségünk van a bankszámlaszámodra, ahova utalhatunk neked és a kuponod sorszámára.
Szeretnénk ha tudnád!
A Retro-Grill üzemeltetője tisztességtelenül járt el Veled és velünk, a Napi Tippel szemben is. Nekünk természetes, hogy kártalanítunk Téged, mivel nekünk Te vagy a legfontosabb. Téged joggal érdekel egyetlen dolog, hogy vissza kapod-e a pénzedet! Nekünk ez természetes, de szükségünk van a segítségedre, hogy tudjunk neked utalni.
Természetesen a szolgáltató felé meglépjük a szükséges jogi lépéseket.
Ezek után döntsd el te, hogy szeretnél-e egy olyan szolgáltatóval a későbbiekben kapcsolatban lenni, aki nem tisztességesen járt el sem veled, sem velünk szemben!
Ha nem használtad még fel kuponodat, feltétlenül válaszolj nekünk erre az e-mail címre és küldd el nekünk kuponod sorszámát és a számlaszámodat, hogy mihamarabb visszautalhassuk Neked a befizetett összeget!
Köszönjük megértésedet!”
 
Na most kinek higgyek???
És hol van a két hamburgerem, meg az öt palacsintám???? 😀

3 Comments

  1. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Retro-Grill üzemeltetője a Napitipp oldalán történt megjelenése után úgy döntött, hogy nem szolgál ki téged. Így az általad vásárolt “2.240 Ft Étel-házhozszállítás” kuponodat nem tudod beváltani… …Ha már korábban felhasználtad, reméljük, ízlett! Ebben az esetben nem szükséges tovább olvasnod ezt a levelet. Kicsit ellentmondásos, nem? Most akkor úgy döntött, hogy nem váltják be, de akkor lehet, hogy neked mégis beváltották már??? hmmm??? Amúgy valóban nem váltják be, viszont ha igényt tartasz rá, ugyanazért az árért megveheted az akciót tőlük még egy darabig, ezzel kártalanítva a hambira éhezőket, és sugallva, hogy nem az akcióval, hanem a napitippel van gondjuk.

    • A Retro-Grill oldaláról mindenképpen szimpatikus volt a 990 Ft -os lehetőség, de a két cég ellentmondásos üzeneteiből nekem nem sikerült kibogoznom, hogy ki is volt a hibás. A Napi-Tipp oldaláról a pénz visszafizetés azt hiszem egyértelmű volt, mindehhez a mézes – mázos szöveg felesleges lett volna. Kicsit inkább elgondolkodtató, hogy ha nem jelzek, akkor „elfeledkeznek” a visszatérítésről?

  2. Üdv .Maga a cég egyik tulajdonosa lennék! Az oldalunkon megjelent szöveg tejesen valós !Mi próbáltunk megegyezni a kedves Tipp kft-vel ,de hát előnytelenebbnél előnytelenebb szerződést toltak elénk!Sajnos már a vége fenyegetőzésekbe torkollott(jobban járunk stb). Hát úgy láttuk jobban járunk ha Tippecske kft -vel bontjuk a szerződést .Így is elég sok zsetonba került ez a játék számunkra! Persze ebben az országban mindenki megengedhet magának mindent! Mai napig az összes kuponosnak 990-Ft ért fent tartjuk ezt az akciót !Csak úgy finoman megjegyezném hogy nem nagyon került kiértesítésre a kuponosok számára ,hogy sajna már nem tudjátok beváltani ,vissza utalnánk a pénzedet ! 🙂 Lehet mentegetőzni ,hitegetni stb. Kedves Keve köszönjük neked ezt a „forumot” Rg vs N t .Szeretnénk téged kárpótolni,ezáltal vendégünk vagy a Tippike akciójára. Köszönettel Retro-Grill

Comments are closed.