Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. március 1.

Időjárás

Nem értem én mostanság az időjárást… Reggel amikor munkába indultam, még esett a hó. Délben, amikor kimentem levegőzni, sütött a nap. Most éppen késő őszi idő van. Mi várható estére?

Keep Reading →

Éhes vagyok!

Finom, meg egészséges, hogyha az ember salátát eszik, de 16:50 -re megéheztem! Éhes vagyok! Valaki adjon enni! 🙂

Keep Reading →

Majonézes káposztasaláta

A tegnap este készített majonézes káposztasaláta mára tökéletesen összeérett, és az ecet íze is kellemessé vált. A hozzá készített saját (TITKOS!!) recept alapján készült húspogácsákat pedig mindeni dicsérte, akinek lehetősége.

Keep Reading →

Új funkcionalitás

Betettem egy új funkciót a blog rendszerbe. A kis szívecskére kattintva lehet jelölni, hogyha tetszett. Hajrá hát, mindenki használja! 🙂

Keep Reading →

A vízszerelés napja

Tegnap kivettem egy nap szabadságot, és 9:10 -re kimentem a lakásba. 3 fok volt, mert nem megy a társasház központi kazánja.  🙁 Végre megérkezett a mesterember (nálam pár évvel fiatalabb!),.

Keep Reading →

A legjobb megoldás

Sok szert kipróbáltam a fejbőröm kezelésére (na jó, kimondom, kicsit korpásodott!), de egyik se hozott igazi sikert. Próbálkoztam hajszesszel, krémmel, oxigenizálóval, zselével, kenőccsel, de valahogy nem volt egyik se megoldás..

Keep Reading →

Lemaradtam… :(

Mindig utólag hallok olyan rendezvényekről, ami érdekel! Most szóltak, hogy szombaton tartották a Krimifalók Napját a  Gerbeaud Házban. Imádom a krimiket, és hogy elolvastam a rendezvény részleteit, csupa érdekes program.

Keep Reading →

Borotválkozás…

Biztos vagyok abban, hogy a világon nincs még egy férfi, aki elektromos borotvával el tudná vágni a nyakát! Nekem sikerült már megint! 🙂

Keep Reading →

Legtutibb módszer

Ha az ember ki akarja verni saját fogát, annak a legtutibb eszköze a fogkefe… Zuhanyzás után fogat mostam, és fogmosás közven bámultam az arcom a tükörben. Ekkor megpilkantottam egy hajszálat,.

Keep Reading →