Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 február

Farsang

Röviden összefoglalom a gyerekek farsangját. A farsang 14 órakor kezdődött, éppen csak oda értem, ki kellett vennem fél nap szabadságot hozzá. Amikor odaértem, már sétáltak fel a színpadra a gyerekek,.

Keep Reading →

Ciki

Panelházak között sétáltunk, hogy meglátogassuk a játszó (örjöngő) házat. A gyerekek egymás szavába vágva magyaráznak egymásnak és nekem is. Nóri akinek a hangja erősebb és élesebb is mindenkinél jó hangosan.

Keep Reading →

Be fogok csavarodni

Egyre nehezebb azt elviselnem, hogy a gyerekeket kedden és csütörtökön 2 órára láthatom csak… Az a legnehezebb, amikor elbúcsúzom és hallom a csalódottságot a hangjukból!

Keep Reading →

SPAM, SPAM, SPAM

Ez egy olyan SPAM levél, amit meg kell hogy osszak mindenkivel! Csodálatos, hogy a kéretlen levél küldők használatba vették a Google fordítóját… KÉRJÜK törekednek annak használatát Isten fiainak  A nevem.

Keep Reading →

Autó nélkül is van élet

Azt gondoltam, hogy a kocsi eladását követően szenvedni fogok, de nem! Jól sejtettem, hogy kellett az a 2 hónap, amikor szinte alig használtam az kocsit és helyette a tömegközlekedést részesítettem.

Keep Reading →

Mit érdemel az???

Mit érdemel az az ember, aki miatt mások munkája és mások elismerése elbukik? Milyen büntetést kérhet magára az az ember, aki lustasága, nemtörődömsége miatt másokat megbüntetnek, alulértékelnek? Megfogadtam, hogy nem.

Keep Reading →
1 2 8