Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. március 28.

Büntet a facebook

Úgy látszik, nem szeretnek a nagy internetes cégek… 🙂 Először a google adword tiltott le, ma pedig a facebook szólt be. Bizonyos okokból (amit most nincs kedvem részletezni) egy egészen.

Keep Reading →

Most olvastam

És tetszett, még ha rólunk is szó… Best of Manka: A férfiak … olyanok, mint a parkolóhely, az összes jó foglalt, a többi mozgássérült olyanok, mint az időjárás, semmit sem.

Keep Reading →

Vacsora két személyre

Fokhagymás, csilis gombafejek. Az eredeti ötlet Petráé a nosalty.hu -ról, én csak egy kevés borssal és friss petrezselyemmel bolondítottam meg.

Keep Reading →

SEPA felkészülés

Keve úr megpróbál a SEPA -ból felkészülni (szép magyarosan Egységes Euró Fizetési Övezet), de túl sok (számomra) szakmai anyagot nem talált. Miééértt???

Keep Reading →

Talk Fusion élőben

Egyre érdekesebb kirohanások történnek a talkfusion bejegyzéseim miatt. Van aki kultúráltan és értelmesen próbálja felvázolni a talkfusion -ban rejlő lehetőségeket, míg mások igen gorombán próbálnak hatni rám. Nos, ha valaki.

Keep Reading →

Hangulat zene

  Do you see what I see? And can you hear what I hear? Do you feel what I feel? Can’t stop Sleeping Awake Do you see what I see? And can you hear what.

Keep Reading →