Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Újabb gyöngyszem

Avatar photo
You are Reading..

Újabb gyöngyszem

Ezt a csodaszép és szívhez szóló levelet pár napja kaptam.  Annyira meghatódtam, hogy azonnal válaszoltam.  🙂


Feladó: Mrs. Grace kata<gracekate25@att.net>
Tárgy: Abban a reményben, hogy hallani rólad leghamarabb
LN йn megkeresйse йsszeru йs felelos egyйni az interneten, нgy l, hogy ez a merйsz lйpйs, hogy Цnnel a kapcsolatot ezen a mйdiumon keresztьl, amely l йrezni fogjбk a leggyorsabb elйrйsйnek ъtja az emberek, йs nem szeretnйm, ha megsйrtodik, hogy йn vagyok bбnt meg mert nem ismersz, йs nem is talбlkoztunk korбbban. Йn vagyok Mrs. Grace kata Kuvaitbуl.

 

Nos vagyok, hogy Dr. Harry Kata, aki egyьtt dolgozott Kuvait nagykцvetsйget Angliбban kilenc йven бt, halбla elott az йv 2002.we mindketten hбzasok tizenegy йves gyermek nйlkьl. Meghalt rцvid betegsйg utбn tartott, hogy csak nйgy napra.

Halбla elott mindketten rйszt karitatнv szolgбlatok. Halбla уta ъgy hatбrozott, hogy ъjra fйrjhez, vagy kap egy gyermek esetйben a hбzastбrsi lakбst, ami ellen йn elve.

Amikor a nйhai fйrje йlt o helyezte el az цsszege 9.5musd ($ 9.500.000), a pйnzьgyi / biztonsбgi cйg kьlfцldцn. Jelenleg ez a pйnz mйg mindig a biztonsбgi cйg megorzйsre. Nemrйgiben, az orvos azt mondta nekem, hogy nem tart a kцvetkezo hбrom hуnapban miatt йn rбk problйma mйgis, mi zavar engem leginkбbb az йn stroke betegsйg.

Miutбn ismert, az бllapotom egйszsйgьgyi ъgy dцntцttem, hogy ezt az alapot adomбnyoz jуtйkony cйlokra, бrvahбz vagy egyйni, amely kihasznбlja ezt a pйnzt, ahogy йn megyek, hogy utasнtsa itt be

Azt akarom, egyedi, amely hasznбlni fogja ezeket alap-to-alap szeretet, бrvahбzak, цzvegyek йs annak biztosнtбsa, hogy ezek az emberek meg jу бllapotban vannak.

A Biblia tette szбmunkra, hogy megйrtsьk, hogy бldott a kйz, amely giveth.i vette ezt a hatбrozatot, mert nincs olyan gyerek, aki цrцkцlni fogja ezt a pйnzt, йs a fйrjem rokonai jуl йs nem akarom a fйrjem nehezen megkeresett pйnzt vissza lehet йlni oket.

Mivel йn nem akarok olyan helyzet, amely ezt a pйnzt hasznбljбk olyan istentelen mуdon. Ezйrt az oka szedni ezt a bбtor dцntйst. Nem fйlek a halбltуl, mert l йlt egy teljesьlnek йletet.

Mivel ez most, nekem nem kell semmilyen telefonos kommunikбciу e tekintetben, mert az egйszsйgem йs jelenlйte miatt a fйrjem rokonai kцrьlцttem mindig. Nem akarom oket tudni ezt a fejlodйst.

Amint megkapja a vбlaszt йn adok neked a kapcsolatot a pйnzьgy / biztonsбgi cйg kьlfцldцn. Йn is problйma, akkor a levelet a hatуsбgnak, hogy bizonyul majd meg, mint az eredeti-kedvezmйnyezettje mondta alap. Azt akarom, hogy lбss, hogy szьksйg van a kevйsbй kivбltsбgos Boldogsбgom, hogy йltem eleget йlet йs l nincs sajnбlja az йletben.

Felhнvjuk figyelmйt, hogy minden kйslekedйs a vбlaszt ad nekem szobбt beszerzйse egy mбsik egyйni ahogyan azt itt be

Mert most nem akarok semmilyen hнvбs van, mert a jelenlйte a fйrjem rokonai, akik mindig kцrьlцttem, йs nem akarom, hogy tudjбk a tervem.

Ne el nekem e-mailen keresztьl. Tovбbbi rйszletek folytassa Abban a remйnyben, hogy hallani rуlad leghamarabb, йs nem йrtesнti az йrdeklodйst, hogy segнtsen nekem segнteni charity.May a bйke йs Isten бldбsa rбtok, йs Isten бldja meg, ahogy reagбl a kйrйsem.

Maradjon бldott.
Ьdvцzlettel,
Mrs. Grace kata.