Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Amikor egy SPAM életre kel

Avatar photo
You are Reading..

Amikor egy SPAM életre kel

Pár napja kaptam egy igen vicces kéretlen üzenetet, amit nem tudtam szó nélkül hagyni, és válaszoltam rá. Próbáltam a lehető legnagyobb baromságokat összeírni, remélve, hogy ha Google translate -el lefordítják, akkor a zagyvasából azt fogják gondolni, hogy az a fordító hibája. Íme a levelem:

Kedves Celinena,
 
G**** vagyok az urad neked parancsoló!
Istenfélő szintén nem tudom neked félelem fontosabb mint halál. Örülök hogy voltál bátor és írtál istennek levelet félelemből vagy tapasztalatból mikor a halál rákosan elvisz a mennybe tudtam hogy létezel.
Ezért felajánlom az én szervezetem hogy neked legyen örökséged boldogság adni mindet árván maradt volna egy gyerekeknek készült otthonban vitt lélek és melegség.
Kérlek hogyan tudnánk hogy Te küldöd és szerződés miben a mi árvaházunk volt festve és vakolás mikor utoljára és a nagy hideg itt Romániában pedig rossz az éhező szülők nélkül gyerek vastagság.
Tudom hogy ez nem sok és imádkozunk a lelkedért hogy mennybe a gyerekek együtt és hogy neked puha legyen a temető és hogy találkozz férjeddel istenien csodás.
 
Sajnálom hogy nem lehetett gyereketek mert a gyerek csoda hogy van és őrjítő ha nem játszik egy kert kint volt a hóesés és síelés együtt pedig a férj és feleség boldogsága egyben pakolt eszköz a gyerek.
Várom sürgős és bizalmas válasz hogy gyerekek nevetséges vidámság együtt!
 
Ha gondolod mi segít neked otthonodban vagy isten előtt hogy elmúlás legyen neked minél több barát nélkül nehéz.
 
G*******
A szegénység gyerekek megsegítése egyház temploma

1 Comments

Comments are closed.