Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Kondi

Avatar photo
You are Reading..

Kondi

A tegnapi nap (2016.09.07) emlékezetes marad, mert végre sikerült erőt vennem magamon, és vettem kondi (pontosabban fittness) bérletet, és elmentem a BerJoe Gym -be, mai tőlünk alig 1 km -re van légvonalban. Mivel túl sokszor nem voltam ilyen helyen igénybe vettem egy ottani edző (Nazsi) segítségét, aki szépen bemutatta a gépeket és megmutatta a helyes használatukat.
DE, és persze Keve úrnál nem lehet olyan esemény, ahol nincs DE! 🙂
Szóval még az irodában 4 óra fele elmajszoltam pár kekszet. 20 órára volt megbeszélve Nazsival a találkozó, előtte már nem akartam vacsorázni, így kvázi éhgyomorral jelentem meg. Nagyjából 50 perce nyomtam a gépeket, amikor egyszer csak elkezdett bizseregni a fejem és mintha tompult volna a hallásom. Ismerős volt ez az érzés, azonnal szóltam az edzőnek, hogy akkor én most szédülök és kellene egy kis levegő. Hála az égnek rögtön kapcsolt és rohant szőlőcukorért, ami pont jókor jött, mert ha még pár percig nem kaptam volna, tuti elájultam volna!
Rögtön rákérdezett, hogy mikor kajáltam és amikor meghallotta, hogy 4 óra óta nem ettem, rosszallóan nézett rám.
De hogy ez miért is ciki? A szokásos kisebbségi érzések tőrnek ilyenkor elő belőlem, például, hogy ott vannak a nagy és kidolgozott srácok én meg a pite testemmel beállítok és pár súlyzózás után el is ájulok!
DE, és újra de, nagyon kedvesen reagálták le a helyi srácok, rögtön felidézték, hogy nekik is volt hasonló, és hogy az mennyire rossz volt. Szóval jó pont az ottaniaknak! 10 alkalmas bérletet vettem, szóval hamarosan Keve Thorn Gábor fog jelentkezni! 🙂