Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

PandaStart, és az elcsalt álmok, avagy Kovácsné Boros Krisztina hatalmasat tévedett

Avatar photo
You are Reading..

PandaStart, és az elcsalt álmok, avagy Kovácsné Boros Krisztina hatalmasat tévedett

Olyan régen volt már, hogy szinte el is felejetettem ezt a csodás kezdeményezést, a PandaStart -ot. Lássuk, mi lett belőle cirka három és fél év, vagy talán négy év múltán.
A nemzetközi ág (pandastart.com) teljesen eltűnt, csak a magyar domain él. Belépve (mert nézzünk csak oda még működik az e-mail címem) rögtön orrba nyom egy nagy üzenet, hogy nekem most elő kell fizetnem.
De mire is??? Egy linkgyűjteményre, ami finoman szólva se túl dizájnos, 10 évvel ezelőtti, béna módon megírt oldalon található. És a legviccesebb az, hogy miután előfizetnék a Normál csomagra, reklámok is megjelennének az oldalamon. Hogy is van ez? Akkor én most miért is fizettem elő? Manapság, az okos telefonokon futó applikációk korában azért kell fizetni, hogy ne jelenjen meg reklám! 🙂
Nos, ezt én most kihagynám, hiszen millió ingyenes, reklámmentes oldal kínál ilyen, de ennél sokkal színvonalasabb szolgáltatást! De mi a helyzet az összegyűjtött pontjaimmal? Hiszen megdolgoztam érte, ahogy Csatlós Csaba saját maga által írt önéletrajzában is megemlítette Kovácsné Boros Krisztina igen silányra sikerült oldalán (pandastart.shp.hu), sok – sok kitartással szerezte meg az első 1 millióját.
Sajnos Kovácsné Boros Krisztinát nem tudom megriportolni, hogy mi a véleménye arról, hogy ez, az általa bőszen védett (hiszen a kedves édesanyja Czégel Ditta néni is Csatlós úr közeli barátja) kezdeményezése (amit továbbra is piramisjátéknak ítélek meg) erre a sorsra jutott.
Krisztina, neked mekkora összeg jutott, mint közeli ismerős? Kaptál annyi pénzt Csabától, amiből egy hónapos fittness bérletet ki tudtál fizetni? Esetleg a vállalkozásodat ebből a pénzből futtattad fel? Feltételezem, hogy nem!
Krisztina, még minidig azt gondolod, hogy Csatlós Csaba által bezsebelt hirdetési díjakból ő a lehető legdemokratikusabban osztozott?
Krisztina, ismersz te a családtagjaidon, barátaidon kívül olyat, aki a pandastart -os üzletből egy fillért is kapott? Furcsa módon én nem láttam ilyen jellegű hozzászólásokat a pandastart facebook oldalán (amíg le nem lett tiltva!).
Csatlós Csaba ugyanazt tette, mint amit máig is tesznek azok, akik hirdetést adnak fel ezzel a szöveggel: „Rendeld meg ezt a csodálatos könyvet, és megtudhatod belőle, hogy hogyan lehet könnyen és gyorsan sok pénzhez jutni!”, majd amikor a könyv megérkezik, csak ennyi áll benne:
„HÁT ÍGY!”

A panda elpusztult, ez már nem pandastart, hanem pandaend!

1 Comments

  1. Szia Örülök hogy visszatekintettél, roppant tanulságos volt! Ezzel még jobban megerősíted az olvasóidat (is) hogy igenis 2 lábbal kell a földön állni.

Comments are closed.