Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2013 február

Infrapanel kálváriám, a második rész

Mint írtam előzőleg, a lakás fűtési megoldása több mint egy éves huzavona után se rendeződött!  Várható volt, hogy Lajos, a cégvezető akinek a mohóságánál csak az arcbőre vastagabb, ragaszkodni fog.

Keep Reading →

Infrapanel kálváriám

A történet 2011 -re nyúlik vissza, amikor is a Gázszolgáltató egy ki nem egyenlített számla miatt először eltávolította a plombát-, majd leszerelte a ház gázóráját. Késő nyár volt, különösképpen nem.

Keep Reading →

Google Chrome és a 64 bites Java

Úgy tűnik, nem telik el nap anélkül, hogy a Java 64 bites verziójának furcsaságaiba ne botlanék bele. Ma a Google Chrome intett be nekem, amikor egy Java applettel ellátott web.

Keep Reading →

Napi döbbenet

A buszon  két kikent – kifent csaj (mert ezekre a hölgy szó nem megfelelő) beszélgetett egymással a kozmetikáról, műkörömépítésről, és nem utolsó sorban a tetoválásról. Egyikőjük büszkén mesélte, hogy neki.

Keep Reading →

Mexikói gasztró szótár

Avagy, mi pontosan a taco, quesadilla, fajita, burrito, chalupa, tortilla, enchilada, tostada, chimicanga, guacamole? Egyre több helyen lehet kapni „tradicionális” mexikói ételeket, de sajnos a legtöbb helyen nincsenek tisztában azzal, hogy.

Keep Reading →

No de kik is azok a léhűtők?

A léhűtő szót általában azokra az emberekre mondják, akiknek nincs ínyükre a munka, megpróbálnak a lehető legkevesebbet dolgozni.  Pedig bizony a léhűtő ugyanolyan szakma volt régen, mint az ács, vagy.

Keep Reading →