Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2013 január

Akció, akció, akció!

Én se vagyok különb azoknál a fiataloknál, akik órákon keresztül járkálnak egyik üzletből a másikban egy bevásárló központban, a minél nagyobb leértékelésekért! 🙁 Már van vagy fél éve, amikor a.

Keep Reading →

Diplomairigység

Nem újkeletű azon tapasztalatom, hogy vannak emberek, akiknek diplomairigységük van. Lelki probléma a javából! Jellemző szimprómái: A diplomásokra lekicsinylő megjegyzéseket tesz: „Ezért tanultál 5 évet, hogy ezt se tudod?”, „Ezt.

Keep Reading →

Napi furcsa

Két, 35 év körüli hölgy sétált előttem az utcán. Nagyon belemerültek a beszélgetésbe, emiatt észre se vették, hogy egyre hangosabban társalognak, ezzel mulattatva a körülöttük lévőket. Az egyik hölgy azt.

Keep Reading →

Téli gumi 2

A téli gumi története nem ért véget, hiszen egyre szebb és mélyebb hó esett az elmúlt pár hétben, és ez bizony engem is megrettentett! Az ember addig nem is gondol.

Keep Reading →

Téligumi

Eddig is tisztába voltam vele, hogyha az ember autót vásárol, azzal elkezdi kiszórni a pénzt az ablakon. A kényelmet meg kell fizetni! Amikor megvásároltam a Renault Megane -t, az előző.

Keep Reading →

Es és üvő

Vannak olyan reklámok, amelyek annyira modernek és egyediek szeretnének lenni, hogy átbillennek a ló túloldalára. Ezen reklámok egyike az évente megrendezésre kerülő Esküvő Kiállítás és Vásár, ahol a logó dizájnere.

Keep Reading →

Igazi ezermester

Imádom azokat a kreatív McGywer típusú embereket, akik a legkétségbeejtőbb pillanatban is feltalálják magukat! Íme egy példa rá:

Keep Reading →

Fogadalom

Hát eljött az újév, és ilyenkor fogadalmakat kell tenni. Meglepő, de semmilyen fogadalom nem jutott az eszembe… Van két gyönyörű gyermekem-, biztos családi hátterem-, lakásom-, munkám. Barátok vesznek körül, és.

Keep Reading →