Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2013 március

Finomító Kantin

Pénteken vacsorázni szerettünk volna. Én lélekben már felkészültem az El Rapido Bar -ra, de mikor odaértünk, Anett bevallotta, hogy Ő inkább egy jó kis hamburgert enne. 🙂 Huhh! Eszembe jutott,.

Keep Reading →

A busz

Azt hiszem, mindenkiben felmerült már a következő ellentmondással kapcsolatos kérdés: Miért van az, hogy ha korábban érkezek a buszmegállóba, akkor mindig késik a busz, míg ha a hivatalos érkezés után.

Keep Reading →

Újra tél

Mert mi más lehetne március 25 -én, mint hóesés!!! Az irodával szemben lévő épület tetejét már gyönyörűen belepte a hó.  Ezúton szeretném jelezni mindenkinek, hogy a húsvéti tojásokat nem a.

Keep Reading →

Az internet sötétebb oldala

Néhány furcsaság, amit pár hét alatt tapasztaltam a böngészés közben. 1. Amikor elrontják a bevezetőt és a hozzá tartozó cikket (forrás: index.hu)   18+ Akkor én most ninfomániás vagyok? Kérdezi.

Keep Reading →

Hivatlan látogató

Pár éve ez a „kis” lény tévedt be a lakásba. A teljes nagysága megközelítette a 10 cm -t!   Mint utóbb kiderült, egy hazánkban honos pókfaj jeles képviselője tévedt be,.

Keep Reading →

Borssó Bisztró

Már régóta szemezek a Borssó Bisztróval. Igényes és különleges ételek, hozzá jóféle magyar borok… Mi kell még? Végre adódott alkalom, konkrétan a Dinning City keretében meglátogattuk, és örültünk. 🙂 Nem.

Keep Reading →

Hai Nam Pho bisztró és vietnami étterem

Azt hiszem, phó (mint utóbb megtudtam, fö -nek kell ejteni) függő lettem. Először a Sárkány Center -nél található Hoa Sen -ben ettünk, és rögtön rákattantunk. Különleges erőteljes ízvilága az ázsiai ízeket.

Keep Reading →

A Dal 2013

Nem néztem a Dal 2013 -at, de örömmel láttam, hogy néhány embernél kicsapta a biztosítékot Byte Alex produkciója! 🙂 Hogy mindenki megnyugodjon, íme a litvánok továbbjutó csapata, a Winny Puhh!.

Keep Reading →

Kovász kalandom

Már régóta kacsintgatom a kovászkészítés fele, de sose mertem hozzákezdeni. Pár hónappal ezelőtt aztán nekiálltam. Csúfos bukás volt, a kovász megrohadt! Pedig próbáltam mindent úgy csinálni, ahogy a nagy könyvben meg van.

Keep Reading →