Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Az élet ismétli önmagát

Avatar photo
You are Reading..

Az élet ismétli önmagát

Úgy látszik, bennem lehet a probléma! Valamiért azok, akikkel szakítottam azzal torolják meg a szakítást, hogy kitörölnek az életükből.

Még a létem legkisebb morzsáját is eltakarítják, ne emlékeztessen rám semmi.

Nem értem!

Én mindenkiről próbálom a kellemes és szép emlékeket megőrizni, még akkor is, hogyha problémáink voltak. A rossz dolgokat hamar elfelejti az ember, de a szép emlékeket nem szabad kitörölni. Ezzel a múltjuk egy részét is tagadják!

Természetesen nem kívánhatom azt, hogy barátként tekintsenek rám, de a harag és a gyűlölet mint mondani szokás, rossz tanácsadó. 

3 Comments

  1. Nem lehetsz ennyire ostoba! Az a verzió miért nem jut eszedbe, hogy ez nekik így esetleg könnyebb? Miért mindig csak Rólad van szó???

    • Nem, nem érzem magam ostobának. Nem értem, miért könnyebb így. Azt hiszem, nem is fogom soha megérteni. Ezért írtam ezt a bejegyzést.

  2. Még valami. Ha jól emlékszem Te voltál az, aki engem kitörölt az életéből, és nem fordítva. Nagyon szerettelek. Nagyon, nagyon, nagyon… Nem érdemelted meg. Igazából senki szerelmét nem érdemled meg, mert Te CSAK magadra tudsz gondolni.

Comments are closed.