Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. október 3.

Hangulat zene

Can you feel it, see it, hear it today?If you can’t, then it doesn’t matter anywayYou will never understand it, ’cause it happens too fastAnd it feels so good, it’s.

Keep Reading →

Vacsora egy személyre

A mai vacsora (a büdös sajt után) egy kiváló karalábé krémleves! Múlt héten ettem ilyet, és akkor elhatároztam, hogy készíteni fogok. Sajnos azt az ízt nem sikerült eltalálnom, mert nem.

Keep Reading →

Pravé olomoucké tvarůžky

Nem, nem! Nem szidtam senkinek a felmenőit! És nem, nem akartam én leírni semmi csúnyát! 🙂 A Pravé olomoucké tvarůžky egy sajtkülönlegesség amit Csehországban gyártanak, két helyen, Mostice és Mohelnice városban..

Keep Reading →

Vacsora Zsuzsival

Végre meg tudtam hívni Zsuzsit vacsorázni. Nehezen akaródzott kötélnek állni, mert félt egy kicsit a gyerekektől. Nem is csodálom, hiszen gyakoriak az atrocitások a gyerekek és az újonnan érkezők között. De.

Keep Reading →

Szöcskevár játszóház

Egy hónapja vettem kedvezményesen egész napos jegyet a Szöcskevár játszóházba a gyerekeknek. Ha már nem mentünk el Bükkszentkeresztre gombászni, akkor csináljunk igazi gyereknapot. Reggel gyorsan megreggeliztünk, aztán be a kocsiba.

Keep Reading →

Budakeszi

Szombat délután azt találtuk ki a gyerekekkel, hogy elmegyünk piknikezni. Gyorsan beszaladtunk a boltba és vettünk szendvicsnek illetve limonádénak valót. Irány haza, szendvicsek összecsomagolása, limonádé elkészítése. Az első ötletem a.

Keep Reading →

Vacsora a Manga Cowboy -ban

Kb 2 hónapja tervezgettük Vizsóval és kis csapatával (Kati, Dusi, Gabi, Cinki), hogy elmegyünk a Manga Cowboy -ba. Végre eljött a nagy nap. sikerült majdnem mindenkit odacsődíteni 8 órára. Cinki nem.

Keep Reading →

Meglepetés vitamin formájában

Itt az ősz lassacskán, gondoltam veszek multivitamint. Gyerkőcökkel szombaton el is mentünk a Cora -ba, és rögtön kiszúrtam magamnak egy közepes méretű dobozt. Multivitamin. A lényeges részt elolvastam! Be a.

Keep Reading →