Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A TESCO dicsérete

Avatar photo
You are Reading..

A TESCO dicsérete

A Tesco egybeforrt a gagyi fogalmával. Beépült a köztudatba, ha valami nagyon ócska, vagy szörnyen gagyi, akkor az emberek azt mondják rá: tesco gazdaságos!

Angliában a Tesco szülőhazájában az áruházak igényesek, és az ott kapható termékek nagy része minőségi! Persze Magyarországra nem azért jöttek, hogy minőségi de drága termékeket áruljanak, hanem olcsón-, nagy tömegben beszerezhető minőségtelen dolgokra specializálódtak.

DE!

Néha ebből a töménytelen mennyiségű ócskaságból ki lehet fogni igazi gyöngyszemeket. Itt van például a kényszerből vásárolt konyhai gépem, ami aprító, botmixer, és szeletelő egyben. Meglepő, de lassacskán két éve megvan, és kevés olyan étel van, amihez nem használom. Azaz ha főzök, szinte mindig a kezem ügyében van. Eddig sose volt vele probléma, végezte a dolgát, nem csorbultak ki a kései, nem esett szét, nem tört el, nem romlott el!

Vagy itt van a Tesco -ban vásárolt „übergagyi-párszáz forintos” lábas, amit már elégettem (rajta hagytam több mint 2 órán át a főzőlapon, elejtettem többször, és mégis kiválóan működik! 

És akkor éreztem igazán hálát iránta, amikor a Tefal és más márkás edények meg sem nyikkantak az indukciós főzőlapon. A Tesco -s edény szó nélkül melegítette a beletett dolgokat! 😀