Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. szeptember 19.

amúgy

Én vagyok az a hülye, aki nem azt csinálja, mint amit kellene! OKa van, ofkorsz, mert mindennek oka van. Mert hülye voltam akkor, amikor nem kellett volna hülyének lennem. Szóval.

Keep Reading →

Nini, meglepetés

Juhúú! Micsoda meglepetés! Böngészgetem a képeket, erre mit nem látok??? Az egyik fotómat viszont. Ok, hogy nekik készítettem, de azéert annyi lehetne a tualjdonosba, hogy ír egy rövid levelet hogy:.

Keep Reading →

Jó babának lenni

Hát ez nagyon aranyos!!! Imádom! A zöldsapis kép a kedvencem!  http://virgartfoto.com/blog/?p=2279 Van egy amerikai hölgy aki babákat szokott fényképezni, neki vannak ilyen képei. Ha jól emlékszem Anne Geddes a neve,.

Keep Reading →

tyűűű

8,4% Ez van ráírva a dobozra. Így sokkal jobb dolgozni, csak nem tudok rendesen gépelni… Nembaj. Véfülis mi a fenéért kell mindig mindenszart bevállalnom??? Most meg szopás van, hogy követelik.

Keep Reading →

Ez az, ez az!!

Nagyon ott van!   Listen to me, listen to me AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Rikki Tikki, Rikki Tikki, Rikki Tikki Tavi I am not a machine so don’t treat me like buttons Rikki.

Keep Reading →

Sörre bor, borra sör???

Hoigy is van ez, hogy akkor most a Cider az minek zámít? Bornak vagy sörnek? Melyiket lehet előbb inni? VAgy akkor most nem probléma ha a cider bor, akkor a.

Keep Reading →

Napi büszkeség

Keve úr blogja a Wikipedia része lett! http://hu.wikipedia.org/wiki/Ocypus Alul vagyok, külső hivatkozásként! 😀

Keep Reading →

Naplemente újra

Mert nem tudok vele betelni! Ez tegnap készült, mielőtt valaki azt gondolná, hogy Érd felett mindig süt a nap! Az eredeti nagy itt található: http://www.panoramio.com/photo/59257820

Keep Reading →