Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 október

Aki késik az hoppon marad

Azt hiszem, a mai gomba terepgyakorlatnak ez lehetett volna a mottója. Éreztem én, hogy a 8:00 -ás indulással gond lesz, de úgy voltam vele, hogy hátha… Beutazás a Moszkva (bocsánat,.

Keep Reading →

Utálok korán kelni

Áááá!!! Ez a legrosszabb dolog a világon, amikor szombaton 6:40 -kor ébreszt az óra, és ki kell mászni a jó meleg paplan alól (hűtőház királyság). Nem baj, frissesség-, fiatalság-, kitartás!.

Keep Reading →

Tolkien Magyarországon járt?

Aki azt mondja, hogy Tolkien sosem járt Magyarországon, vagy sosem fogott a kezébe Magyarország térképet, az csak önmagát ámítja. Hol máshol tudott volna a Gyűrűk ura trilógiához helységneveket gyűjteni? Íme.

Keep Reading →

A túlnyomás és a sütő kapcsolata

Vajon létezik kapcsolat a kettő között? Igen, azonnal levezetem, igaz, nem fogok matematikai-, vagy fizikai formulákat használni! Este egy kiadósat zuhanyoztam, az az igazi 10 percig forróvízben kiázósat. Ilyenkor a.

Keep Reading →

Véradás

18:32- re érkeztem az OMSZ Karolina úti intézetéhez. Nagy meglepetésemre komoly sor volt már előttem. Majdnem 3/4 órát vártam mire végre sorra kerültem. Megadtam az adataimat majd kaptam egy kérdőívet,.

Keep Reading →
1 2 10