Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

ismerős helyzet…

Avatar photo
You are Reading..

ismerős helyzet…

Hasonló helyzet már megesett velem. Írtam valamiről, nem éppen szép szavakkal. Aztán a cég, akiről írtam elkezdett fenyegetőzni, ügyvéddel dobálózni, és próbálta elérni, hogy vegyem le a bejegyzést.

Megérkezett az unaico/sitetalk témára az első levél. Ez még nem fenyegető volt, hanem magyarázó.

És én imádom az ilyen magyarázó leveleket!!! Amikor valaki, aki benne van, mindenképpen meg akarja magyarázni, hogy amit írtam az mennyire nem fedi a valóságot, és hogy ez a cég tényleg világméretű, és így tovább.

Elgondoltam, hogyha én is beleinvesztálok sok – sok pénzt valamibe, akkor utána kutya kötelességem védeni a mundért, máskülönben a pénzem más zsebében landol!

És most, így újra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy az unaico / sitetalk /enigro vállalatok pénzügyi „műveleteire” több külföldi minisztérium is adott ki közleményt, amiben figyelmeztetik a befektetőket arról, hogy ez egy sima piramisjáték!

Ettől függetlenül továbbra is várom a meggyőző leveleket! 🙂

2 Comments

  1. nem mondod…!!!?? Oszd már meg velünk is ugyan melyik minisztérium adott ki közleményt? Hol találom? Nagyon kiváncsi vagyok ám…hiszen nekem is kutya kötelességem védeni a céget a Te szavaiddal élve……mert ugye az mégsem járja hogy más zsebében landoljon a manim…:-) Szomorú hogy ez az ország tele van ilyen önjelölt zsenikkel akiknek csak arra futja hogy pocskondiázzanak olyan dolgokat amiről nem tudnak semmit. Szerintem ha már blogolsz akkor valami értelmes témáról írj és ne olyanokról amik meghaladják a képességeidet!!!

    • Kedves Bobby! Hangvételed felettébb bosszantó, de hogy kérdésedre válaszoljak, többek között az osztrák FMA (Financial Market Authority) hívta fel a befektetők figyelmét az Unaico -ra. http://www.fma.gv.at/en/footer/search.html A kereső mezőbe kell beírni a varázsszót: unaico

Comments are closed.