Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

SiteTalk, egy újabb piramis

Avatar photo
You are Reading..

SiteTalk, egy újabb piramis

Úgy tűnik, nincs hónap, hogy valaki ne próbálna beszervezni egy hihetetlen nagy bizniszbe!

Ma az Unaico Ltd féle SiteTalk -ra akartak meginvitálni. Egészen keveset utána olvasva az ember rögtön rájöhet, hogy valami nem stimmel!

A cég egy új közösségi oldalt akar létrehozni (pff!), ami állítólag már a facebook babérjaira tör. És nekem már itt megakadt a tű! Hiszen a facebook -nak 800 millió felhasználója van, és ha ebből 600 millió aktív, akkor keveset írtam! Kíváncsi lennék, hogy ki hallott már a SiteTalk -ról??? Mert én nem! Pedig benne vagyok nyakig az internetes technológiákba, és próbálom a tudásomat naprakészen tartani!

Aztán ott van a vásárlási lehetőség. Különböző termékeket (egy közösségi oldalba ágyazott webshop??) lehet vásárolni. He?? Miért is jó ez?

És a legviccesebb, hogy a valós belépéshez be kell csengetni jó sok euró -t. Általánosságban elmondható, hogy 2000 EUR -al lehet már „kaszálni”.

Kíváncsian várom, hogy mikor fog beborulni ez a távol-keleti cég, és azok a buta emberek, akik ebbe pénzt fektettek, őrjöngeni!

11 Comments

  1. Üdv. Hát azt kell mondanom „sajnos” már akinek:D hogy működik rendesen, és fizetnek, amit leírtál a legnagyobb a 2000, van 150-es meg 50-es is asszem, és én már Január óta itt vagyok és 170 $-t kaptam kézhez, tehát csak ilyen. Akit érdekel írjon emailt: m.zsoltiti@*****.com Mindent elmondok róla tehát…

    • Szia. Igen, persze, hogy kerestél már 170 $-t. Én is utána olvastam: A következő a helyzet: Állítólag kb. 2 millió felhasználónál tartanak. Tegyük fel, hogy csak minden 10. felhasználó vesz fizetős csomagot, az ugye 200.000 felhasználó. Legyünk szerények és vegyük a befizetések átlagát 500 EUR-nak. Akkor ugye a befizetésekből, ami színtiszta készpénz, 100 millió EUR jön be. Ebből azért lehet visszaosztani. Már az is elég, ha kicsit megforgatják az ingyen gyűjtött tőkét a pénzpiacokon és szép hasznuk lesz, aminek egy részéből be lehet tömni a befizetők száját. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az eredeti cég Londonban van bejegyezve, Rigában vannak szerverei asszem és a távolkeleten van az igazi központ, valamint azt, hogy az alapítók ellen indult már eljárás Norvégiában hasonló „kitűnű” koncepcióval rendelkező vállalkozás miatt, akkor borítékolható a bukás. A kérdés csak annyi, mikor szállsz be é ssikerül-e elég pénzt kivenned a bukásig. Ez meg ugye lutri.

  2. Üdv..igen peched van mert ez tényleg működik. Mielőtt a magadfajta okostojások tudatlanul elkezdenék osztani az észt olyan dolgokról amihez fingjuk sincs mert arra sem veszik a fáradtságot hogy mielőtt bepötyögik a sok marhaságot egy ilyen oldalra utána nézzenek annak amiről írnak elmondom, hogy nem kamu nem piramis és nagyon is valós és jól működő üzleti lehetőségről van szó. És fizikailag is pénzt lehet keresni vele. Persze Te csak szórd a mocskokat az ilyen oldalakon a neten és örülj magadnak nem gond. MAjd amíg Te mocskolódsz más pénzt keres, pedig csak annyit csinált, hogy utánanézett mi ez az egész…… tipikus magyar virtus…gratula:-)

    • Kedves Daisy (vagy Bobby???)! Természetesen utána néztem, és utána is olvastam. Nem szokásom a levegőbe vaktában lövöldözni. Becsülöm az olyan embereket, akik 100% -ig bíznak a pénzükkel „játszadozó” befektetői körben! Örülök neki, hogy fizikailag is lehet pénzt keresni vele, és bízom benne, hogy ténylegesen sikerül komolyabb összegeket keresni vele!

  3. Én nagyon élvezem, amikor ilyen Daisy-féle MLM térítők lehordják az intelligens indoklásokat puszta „én tudom hogy működik mert nyerek rajta” szöveggel. Én is írhatnám. Plusz ugye a „nézz utána jobban, nem tudsz semmit” & „irigy mindenki” Örökérvek. 🙂

  4. sziasztok pár gondolatot szeretnék csak hozzáfűzni: -a facebook babérjaira akarnak törni: amilyen ütemben fejlődik, el is hiszem -fizetnek: inkább csak csöpögtetnek -ígérnek: az nem kerül pénzbe februárban változtattak a stratégiájukon és azt hirdették, hogy a közösségi oldalukon alád került emberek után fizetnek. volt egy tesztidőszak, nem fizettek. Ezzel elment március. Utána áttelepítették a szervereket, és május végéig türelmet kértek. Júli. 6.-án felfüggesztették a nem létező kifizetéseket, mivel a rendszert rendberakják. Kíváncsi vagyok július végén mit találnak ki. Ez egy piramisjáték. a kérdés az, hogy mikor burul. Amit eddig akartak, az nincs. Az emberek a márciusi bejelentés óta tömegével regisztráltak. Most kb 8 milla a létszám, havonta duplázódott. Nincs mögötte annyi pénz, hogy tudnának fizetni. A reklámokra alapoznak, ugyan már mondja meg valaki, hogy egy bangladesi 18 évesnek mennyi a reklámértéke… Ez a rendszer most bukott be, pedig még nem is ment. De ha igazán meg akartok győzni, mutassátok meg, hogy mennyi kifizetésetek van az elmúlt 3 hónapban a BV pontok után. A piramis leomlott, nem tudja túlszárnyalni a facebookot.

  5. Ennyi hulyet. Megis ki a fasz hiszi azt, hogy azert mert a gep elott ul es ilyen mlm faszsagokkal foglalkozik, majd penzt fog keresni. SZANALMAS! Reggel felkelsz, elmesz dolgozni es utana talan majd honapokkal kesobb viszonylag jol fogsz keresni, de csak akkor ha ertesz ahoz amit csinalsz. IDIOTAK. Annyi ilyen barmot ismerek akik 25-30-35 evesen is ilyenekkel oltogatjak a (mar nem letezo) barataikat, es kozben egy fillerjuk sincs, mert nincs rendes munkaviszonyuk sem. Undorito, ego, ciki. Nem dolgozni de penzt akarni keresni na az a te virtusod Daisy.

  6. Hali, reggel dolgozni…estig! Minden nap….. ezt tudod hogy hívják (rendes, becsületes ember)! Jók az iskoláid, remek! Jó munkahelyed remek! Remélem nagyon sokan így gondolkodnak, mert akkor ez a szánalmas rendszer később omlik össze. Éppen most megy a nyugdíjunk a levesbe, ez is remek! Csak az a bökkenő barátom, hogy amikor szépen végig güriztük az életünket, és talán megérjük a nyugdíj korhatárt, akkor majd kukától kukáig rohanhatunk! MERT MI RENDES BECSÜLETES EMBEREK VAGYUNK Egy nagy Ló……rt drága barátom. Kezdj el kicsit másképp gondolkodni, és ne félj attól amit nem ismersz. Talán szebbé teheted a magad és a családod életét! Ui: Tudod amikor megyünk a munkába, és felettünk elhúz egy repülő, lehet hogy az ilyen Daisy félék mennek nyaralni!

  7. Helló! Tökmindegy, hogy igazi vagy nem, átvágás vagy nem. Egyik elindult cégről, bele értve a sajátod is, nem tudod, hogy egy ötéves időszakot vizsgálva visz vagy hoz. Egyébként egy klasszikus induló vállalkozás sokkal többet visz, mint egy ilyen. De nézzük a statisztikát. Ma magyarországon az induló vállalkozásokből 5 év után 20% van talpon, a többi besz@rt. Tehát vitt. Jó eséllyel többet, mint 2.000 euro. A másik oldali statisztika. Az MLM-ben kb. 1.000 emberből egy keres nagyon jól (Tízmillákat évente), kb. 20-an meg valamit. A többinek szívás, csak az ideje megy el, meg plussz pénze az új munkatársak hajkurászására. Ez akkor 1.000-ből kb.20-30 vagy 100-ból 2-3, ami 2-3%. Ez alapján inkább nyiss egy klasszikus vállalkozás felé, ami saját, vagy társad van, vagy keress egy jó állást. Persze sikerülhet pár embernek, de statisztikailag ez a helyzet. Ennek fényében tök mindegy, hogy ez csalás vagy nem. Az általatok ismert legnagyobb MLM cégek sem csalások, de szinte senki nem keres pénzt bennük még évek múltán sem. Nem senki, szinte senki. Páran igen. Cég nevet mindenki ismer, én nem írok a jogi ügyek miatt. Remélem sikerült kicsit tisztázni az átlag MLM helyzetet. A soron következő vádak miatt: csináltam hálózatot. Totál legális, jutalék számlázva, leadózva stb… Kerestem 2,5 év alatt pár milliót, de a mérleg kb. nulla. Anyagilag. Ha az időmet veszem, akkor totál bukás. És én már benne vagyok az 1.000-ből 21-ben. További szép napot. Tamás

  8. Hello mindenkinek:) Nem irok hosszú anekdótát mert nincs időm rá. A probléma abban van hogy hagytuk a világot visszaesni a rabszolgatartó társadalom szintjére. Mazlista, hát az vagy ha melóval elég pénzt keresel. Cb-nek nagyjából igaza van, nem sok becsületes ember él jól a tágabb környezetemben és mivel országunk elég fekete ha nyugdijjat akarsz fizesd ki és keress még kevesebbet. Tamásnak csak annyi inkabb ilyenbe fektetnék mint lottóba.

Comments are closed.