Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Keve úr és a Google ajándék esete

Avatar photo
You are Reading..

Keve úr és a Google ajándék esete

Nincs 3 hete, hogy levelet kaptam a Google -tól, amiben örömmel értesítenek, hogy lehetőséget biztosítanak nekem az AdWords szolgáltatás kipróbálásához egy 12.000 Ft értékű kuponnal. Halogattam, halogattam, mert nem éreztem szükségét annak, hogy bármit is reklámozzak.
Aztán egyik pillanatról a másikra mégis elhatároztam magam, és beregisztráltam. Elvégeztem a szükséges adatok kiöltését, létrehoztam egy új kampányt az Atlantica Uszodatechnikának, majd odaértem a kupon beváltásához.
A gondok itt kezdődtek… A kódot nem volt hajlandó elfogadni. Tapasztalt szakemberként rögtön kapcsoltam, és a nagybetűs kódot nagy betűvel írtam be (erről természetesen a leírásban szó se eset). A kódot elfogadta, majd létrejött a kampányom!
Éljen!
1 órával később érdeklődve visszamentem, hogy lássam, mi a helyzet. A helyzet felettébb bosszantó volt. Kiírta, hogy a kampány márpedig addig nem indul el, amíg nem fizetek be 1000 Ft kezelési költséget! Tyűűű, mondom, erről a levélben nem volt szó.
Legyen, befizetek 1000 Ft -ot. A fizetési felületen minimum 2000 Ft -ot lehet befizetni! Grrr! Sebaj, egyszer élünk, nem ebédelek holnap! Befizettem 2000 Ft -ot, majd a Google bankkártya tranzakciós rendszere jelezte, hogy nem sikerült a tranzakció, a bankom elutasította!
Hupsz! Furcsa, mert 2100 Ft -ot pakoltam át az Internetes kártyámra?!?! Ellenőriztem, és azt láttam, hogy 300 Ft eltűnt róla… Gyors keresés, a 300 Ft -ot a Google kezelési költségként leemelte még mielőtt a 2000 Ft -ot leemelte volna!
Grrrrr!!!
Újabb átvezetés, 2300 Ft. Újabb fizetési próbálkozás. Sikerült! 2000 Ft -ot leemelt!
Vissza a számlázási felületre.
Felhasználható keret: -2000 Ft

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

Nem értem! Ha befizettem 2000 Ft -ot, és 1000 Ft aktiválási költség van, akkor +1000 Ft -nak kellene lennie a számlámon. Ehelyett még én lógok a Google -nak! Úgy, hogy a reklámom még sehol se jelent meg, és 2300 Ft -ot leszedtek a bankkártyámról!
A 12.000 Ft -os bónusznak mintha nyoma veszett volna!
Sebaj, újra begépelem! Ahogy elfogadtatom, azonnal szól, hogy ezt a kódot már beváltották! Valóban, 2 órája én PRÓBÁLJAM beváltani, sikertelenül!
Google Help Center, rákeresek, mindent jól csináltam, elvileg a sz6ámlámon +13.300 Ft -nak kellene lennie. Ehelyett -2000 van!
Elegem lett, írtam a Google ügyfélszolgálatának!
Ma délután érkezett egy levél, amiben elnézést kérnek, és nyomoznak, hogy tűnt el a pénzem!

Köszi! Azt hiszem egy ideig NEM fogom használni….