Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2010. október 6.

a facebook csoda

Újabb vicces meghívást kaptam a facebook -on. Egy hölgy (akiről tulajdonképpen nem tudom kicsoda, és honnan ismerem...) meghívott, hogy legyek vele együtt tagja az

Keep Reading →

94

Büszkén jelentem, hogy a blog lassacskán eléri a napi 100 látogatót. Igaz, hogy ennek legalább a negyede a google/yahoo/yandex/MLBot quadrumviratus. A többiek meg biztos véletlenül találnak rá az oldalra...

Keep Reading →

Pandorum kritika

Hmmm... Azt kell hogy mondjam, letudva. Mert ez a film furcsán sz*r volt. Voltak benne jó ötletek, de abszolút nem állt össze egységessé.

Keep Reading →

Lazítás

A mai este a lazításról fog szólni… Megnézem a Pandorum című filmet, és almachips -et ropogtatok hzzá. Meg Kyr -t. 🙂

Keep Reading →

Zöldségkrém

Talán egy éve ettem egy kitűnő zöldségkrémet, amit az Aldi -ban vettem. Azóta is kerestem, de sehol se találtam.

Keep Reading →

Muslinca a szemembe

Örök titok számomra az, hogy a muslincák miért az én szememet választják ki maguknak, hogyha öngyilkosok szeretnének lenni. Mondhatnám, hogy rendszeresen repül bele a szemembe valami apró rovar, majd pár.

Keep Reading →

Diploma szerzéshez javaslom!

Egyre többször tapasztalom azt, hogy attól függetlenül, hogy valakinek überpuccos diplomája van, és szuper elit egyetemen szerezte azt, az értelmi színvonala a béka feneke alatt van.

Keep Reading →

Nő vagy férfi???

Egy ideje figyelem, hogy bizonyos vezetési helyzetben az autósok hogyan viselkednek, majd próbálom megtippelni, hogy milyen nemű a kocsit vezető egyén.

Keep Reading →