Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2010. október 14.

Komoly

Gabónak este felolvastam az "Ünnep a disznóólban" című esszémet. Érdekes volt, hogy végig hallgatta komolyan, és érdeklődve. Azt hittem, hogy a csattanóján mosolyogni fog, de ehelyett komolyan azt mondta:

Keep Reading →

Megóvni, vagy törni?

Ez villant át az agyamon, ahogy ráfordultam az M7 -esről a budaörsi úthoz vezető rövid felüljáróra. Ugyanis egy süni volt az út közepén, amit az utolsó pillanatban vettem észre.

Keep Reading →

A megnyert, de elveszített nyermény

4 hónapja kitöltöttem egy lottó szelvényt. A kapott nyugtát a zsebembe tettem, majd az albérletben a zsebemből a szekrényre vándorolt. Onnan tovább költözött az irataimat tartalmazó papír dobozba. És innentől.

Keep Reading →

Az Assami tea

Angliából hozott Twinings Assam teát ma bontottam fel. Meglepődve tapasztaltam, hogy minimum 5 perc áztatást írnak elő! Az Assami tea indiáiban honos, és erőteljesebb íze van, mint a nálunk gyakoribb.

Keep Reading →

A szó ereje

Hihetetlen, hogy milyen energiákat szabadít fel egy kis szó, hogyha azt az ember legjobban féltett kincse, a gyereke mondja! Kedden amikor indultam vissza az albérletbe a gyerekektől, Gabó oda jött.

Keep Reading →

Találkozásom Magdi anyussal!

A pékségben történt! Azt hittem, hogy zsörtölődős, kötözködős, mindenbe beleszólós ember, de nem! Kedves aranyos és intelligens! Fodor Zsóka élőben egészen más, mint ahogy emlékeztem rá a Barátok közt sorozatból.

Keep Reading →