Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A trükkös taplbetét

Avatar photo
You are Reading..

A trükkös taplbetét

Egy hete vásároltam talpbetétet a cipőmbe, mert meggyőződésem, hogy tartósabb lesz tőle a cipő, továbbá olyannyira csámpásan járok, hogy bizonyos részeit a cipő belsejének kikoptatom hónapok alatt. Biztosra mentem, és olyan csomagot vettem, amiben rögtön 8 darab volt!

Miután hazaértem, ki is bontottam, és megszámoltam, meg volt mind a nyolc darab a dobozban. A talpbetét eléggé furcsa volt, mert mindkét oldalán csillogós bevonat volt, de sehol se láttam ragasztócsíkot, vagy legalább valami gumis felületet. Sebaj, beraktam a cipőmbe egyet – egyet. Másnap már munkába menet furcsálltam, hogy a cipőbetét össze – vissza csúszkál. Sehogy se akart a helyén maradni! Vagy előre csúszott, vagy hátra. Akkor háborodtam fel legjobban, amikor a cipőbetét majdnem a bokámig felcsúszott a magas szárú cipőben.

Két napig bírtam, akkor már kifakadtam Anettnek, hogy mekkora egy sz*r ez a cipőbetét, mert semmire se lehet használni! Eközben kirángattam a cipőből, és szerettem volna megmutatni, hogy tessék ez az, és még szét is vált középen!

Mert bizony középen ketté vált, és akkor esett le, hogy amit én egy cipőbetétnek gondoltam, tulajdonképpen egy pár volt, a gumis részüknél összeragasztva! 😀