Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A gyors meggazdagodás receptje!

Avatar photo
You are Reading..

A gyors meggazdagodás receptje!

  • Hozz létre egy céget a Seychelle szigeteken (~ 300.000 Ft).
  • Regisztrálj be hangzatos domain neveket (pl. maxféláron.nu, vagy maxhalfprice.co) (~6.000 Ft).
  • Készíts egy web oldalt, ahol a regisztrált felhasználók licitálni tudnak (~200.000 Ft).
  • Vásárolj meg néhány eszközt (lapos TV, mobil telefon, epiláló gép, ~ 1.000.000 Ft) amit kicsomagolás előtt fényképezz le gondosan!
  • Tegyed fel a fényképeket a licitálós web oldalara.
  • Küldj ki kéretlen levelet minél több embernek (~ 200.000 Ft) arról, hogy van egy zseniálisan új web oldal, ahol féláron lehet megszerezni csomó dolgot.
  • Tedd lehetővé, hogy a felhasználók regisztráljanak, és pénzért liciteket vegyenek.

Itt megállok egy pillanatra! Ezidáig bele kellett feccelned ~1.700.000 Ft -ot, ami nem kis pénz! De! Most jön a trükk!

  • Készíts olyan „robot alkalmazást”, ami licitálni tud kamu felhasználók nevében!
  • A terméket hirdesd meg szégyentelenül alacsony áron (lapos TV 500 Ft -ért).
  • Engedd, hogy a felhasználók elkezdjenek licitálni a termékre, mondjuk licitenként 10 Ft -ért!
  • Amikor a termék árának feléhez érsz, zárd le a licitet, és csináld úgy, hogy az előzőleg lefejlesztett licit robotod nyerje meg!

A tökéletes recept a gyors gazdagodáshoz!

De most merüljünk el egy kicsit a részletekben.

Van egy 100.000 Ft -os lapos TV -d. Ezt meghirdeted maximum 50.000 forintos áron, 500 Ft -tól indítva, érdeklődést mutat 300 felhasználó, és 20 robot. A 300 felhasználó fejenként 150 Ft -ot azaz 15 licitet tesz, ami nem nagy pénz egy százezer forintos TV -ért! A robotok 500 licitet tesznek (5.000 Ft értékben) Így a felhasználók 45.000 Ft -ot költöttek arra TV -re, amit senki se kap meg, hiszen a kamu felhasználó nyerte meg, aki mögött egy robot volt! A legjobb ebben az, hogy legközelebb újra fel lehet tenni a terméket az oldalra!

Tegyük fel, hogy tízszer hirdeted meg. Így ebből a TV -ből 450.000 Ft tiszta hasznod lesz. Ha van 20 terméked, akkor pár hónap után 20-30 millió forinttal lépsz ki a buliból. Egy év múlva, amikor egyre több felhasználó sejt csalást a licitek mögött, megszünteted az oldal, és eladod a céget egy ukrán hajléktalannak (de lehet, hogy már alapból egy ukrán hajléktalan a tulajdonosa!)

Természetesen néhány apróbb tárgyat (20.000 Ft -os epillátort, 30.000 Ft -os telefont, 5.000 Ft -os USB kulcs) megnyernek majd igazi felhasználók is, így hitetve el a többi felhasználóval, hogy ez egy „rendes” üzlet!

A legszörnyűbb az, hogy ez teljesen legális módszer, nem lehet semmibe belekötni, maximum abba, hogy ki nyerte meg valójában a terméket! Természetesen erre is van kézenfekvő megoldás: A felhasználó (ami mögött a robot volt) nem jelentkezett a termékért, ezért lett visszaforgatva a licitálható termékek közé!

Joggal kérdezhetné meg a tisztelt olvasó, hogy én miért nem indítok egy ilyen web oldalt, hogyha ekkora üzlet van benne?!?!

Nos, valóban, akár meg is tehetném, hogyha lenne potya 2 millió forintom! De sajnos nincs, így marad a mások figyelmeztetése!

Az írásban fellelhető nevek és brand -ek csak a véletlen művei! 🙂