Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2013 november

Döbbenet

Van egy zenekar, a nevük Lostprophets. Kellemes új hullámos rock zenét játszanak, dalaik a fiatalokat szólítják meg. Jó pár számuk kifejezetten arról szól, hogy a fiataloknak nem szabad feladniuk az.

Keep Reading →

How soon is now?

The Smiths: Mily’ közeli a most? Én vagyok fia és örököse e félénkségnek, mely büntetően vulgáris a fia és örökösee semmi különösnek Fogd be a szád! Hogy mondhatod, hogy rossz.

Keep Reading →

a magyar mentalitásról

Két hete bementem egy, a lakásunktól nem túl távoli céghez, akik Érd egyik legismertebb ablak-, ajtó kereskedése. Elmondtam, hogy az ablakhoz szeretnék fehér könyöklőt vásárolni. Átnéztem a lehetőségeket, majd megrendeltem.

Keep Reading →

Turkey jerky

Hazánkban kevésbé elterjedt, de az Egyesült Államokban szinte mindennapi csemege a beef jerkey. Ez amúgy meglepő, mert hun eleink is fogyasztotta rendszeresen hasonló csemegét, igaz az elkészítési módja egészen más.

Keep Reading →

A trükkös taplbetét

Egy hete vásároltam talpbetétet a cipőmbe, mert meggyőződésem, hogy tartósabb lesz tőle a cipő, továbbá olyannyira csámpásan járok, hogy bizonyos részeit a cipő belsejének kikoptatom hónapok alatt. Biztosra mentem, és.

Keep Reading →

A gyors meggazdagodás receptje!

Hozz létre egy céget a Seychelle szigeteken (~ 300.000 Ft). Regisztrálj be hangzatos domain neveket (pl. maxféláron.nu, vagy maxhalfprice.co) (~6.000 Ft). Készíts egy web oldalt, ahol a regisztrált felhasználók licitálni.

Keep Reading →

Váltás

Vannak emberek, akik teljesen lazán veszik a munkahely váltást, és betartják azt a szabály, hogy egy cégnél 5 évnél többet nem szabad eltölteni. Irigylésre méltó a bátorságuk. Ezidáig három cégnél.

Keep Reading →