Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A tízmillió milliomos hazája

Avatar photo
You are Reading..

A tízmillió milliomos hazája

A pandastart.com -on keresztül hihetetlenül sok olyan linkhez, oldalhoz jutottam hozzá, amely csodákat ígér!

  • Van itt olyan szer, amely a sejteket újítja meg, (természetesen az a cudar és kegyetlen orvosmaffia mindent cáfol!)
  • Van munka és befektetés mentes jövedelemszerzési lehetőség, csak az e-mail címünket  kell megadni (és utána ömlik a pénz???)
  • Vásárlói közösség, ahol évi 20.000.000 Ft -ot (igen, jól írtam, húsz millió forintot) lehet keresni (csak szervezz be magad alá 60 hülyét!)
  • Ingatlan tanácsadói oldal, ahol ingyen juthatunk hozzá a legkiválóbb ingatlan befektetésekhez (Fülöp szigeteki ingatlan egy pesti garzon áráért! Hahahaha!)
  • Hozzájuthatunk angol nyelvtudáshoz, akár 2 hónapon belül, a nulláról (csodamódszerrel pakolják bele az idegen nyelvet az agyadba)
  • Egyedi befektetési tanácsadás, amely a tőzsdézésnél is jobb (és csak kereshetsz rajta, bukni még senki se bukott! 🙂 )
  • Különleges krémekhez, amelyektől fiatalok, szépek és karcsúak leszünk (de leesik az orrunk)

Üdítően jó dolog látni néhány komoly alapítványt a sok gázos hirdetés között!

És miután láttam ezt a töménytelen jó (sőt, szuper, kiíváló, csodás) dolgot, elgondolkoztam rajta, hogy ha itt van mindenki előtt a hatalmas lehetőség, akkor miért nem milliomos / milliárdos még az összes állampolgára Magyarországnak???

Miért érzem azt, hogy ezeket a csodás ajánlatokat direkt a létminimum alatt-, vagy az életbemaradásért küzdő emberek szájíze szerint lettek megfogalmazva? Miért van az, hogy ebben az országban mindenki kevés munkával akar milliomos lenni? Hova tűnt a munka becsülete?

És most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy facebook -on, meg e-mail -ben küldözgetett meghívók és kecsegtető ajánlatok ajánlása igenis komoly és nehéz munka! A nehéz munka nálam a gyárban dolgozóké, az utakat javító brigádoké, az építőiparban dolgozóké, vagy az ápolónőké! Nem a hiszékeny ismerősök becsapása, csőbehúzása!

1 Comments

  1. „Miért van az, hogy ebben az országban mindenki kevés munkával akar milliomos lenni? Hova tűnt a munka becsülete?” – Mert elkeseredettek az emberek… Az a baj, hogy a munka becsülete azért tűnt el, mert a dolgozó munkáját sem becsüli meg senki… 🙁

Comments are closed.