Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

BKV <> minőségi szolgáltatás

Avatar photo
You are Reading..

BKV <> minőségi szolgáltatás

Elfeledkeztem róla, hogy a bérletem 04. 08 -án lejárt. Mindez csak a Ferenciek terénél,  a metró aluljárójában tudatosult.
Gondoltam, veszek egy jegyet a Klinikák állomásig. De bizony mindkét automata rossz volt!!! Mellettem két angol turista tanakodott, hogy akkor most hogyan fognak eljutni a célállomásig? Felmentem, és elsétáltam az Asztóriáig, hogy majd ott veszek jegyet. Mily meglepő, ott is volt két automata, de egyik se működött. Természetesen az ellenőrök éber szemmel őrködtek a metró lejárónál, hogy egy túrista se juthasson le jegy vagy bérlet nélkül a metróba.

No de hogyan oldja meg a helyváltoztatást metróval az a szerencsétlen turista, akinek nincs jegye, az automata nem működik, és a jegypénztár sincs nyitva? Az ellenőrök nem beszélnek nyelvet, és nem fogadják el azt se, hogyha rossz a jegykiadó automata! Konkrétan patt helyzetbe kerülnek ilyenkor az idegenek a magyar fővárosban!

Végül a Blahánál tudtam jegyet venni, amivel a célállomásra sikerült eljutnom! De az én arcom égett a BKV helyett í turisták előtt!

Szégyen és gyalázat a budapesti tömegközlekedés!