Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2012 március

Szétcsúszva

No, nem én, hanem az Microsoft Live Messenger! Tegnap produkálta ezt  vicces arculatot a gépemen, miután (mondhatni szokásos) internet szakadás volt a céges hálózaton.

Keep Reading →

Ada – Kaleh szigete

Te tudod, hol volt az Ada – Kaleh szigete? Tudod, mi történt vele? Ha ne, akkor kötelező olvasmány A falanszter írása. Kiegészítés hozzá itt!

Keep Reading →

Gabó tortája

Nem lett egy cukrászati remekmű, pedig 3/4 napot dolgoztam vele. De sok tapasztalatot szereztem, amit legközelebb már jól tudok majd hasznosítani! Pl.: A kék ételszínezék megfogja az ember körömágyát! 🙂

Keep Reading →

Óraátállítás

Valahogy nem jó ez az óraátállítás. Amióta át kellett állítani, folyton elkések, csúszok mindennel, mintha az az egy óra hiányozna az életemből! Már a második napom, amikor 10 órára esek.

Keep Reading →

Napi aranyos

Töpörödött nénike szállt fel a buszra. Kicsit nehézkes volt, az öregkor, illetve a hátsó lépcsők se nagyon segíytették. Mire felért, éppen záródtak az ajtók. Egy huszonéves srác azonnal felpattant, és.

Keep Reading →

cukrászat

Komoly kihívás elé nézek, születésnapi tortát fogok készíteni! Mindezzel nem is lenne probléma, csak igen magasra tettem magamnak a mércét, és szeretném úgy elkészíteni, ahogy agyban már összeraktam! Nem lesz.

Keep Reading →

10

Gabó 10 éves lett! Természetesen nem maradhatott el a tűzijátékos torta, és a köszöntés (no meg a hatalmas nagy ajándék!) 🙂

Keep Reading →