Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. július 19.

Esőből vihar

Azt hiszem, kicsit elhamarkodottan írtam, hogy milyen kedves, csendes kis eső csepereg. Tíz perce rákezdett, és a szél azóta csapkodja az ajtókat, mennydörgés fél percenként, és ömlik az eső. Tévedtem,.

Keep Reading →

Fair to Midland – Arrows & Anchors

Bizton állíthatom, hogy egyik nagy kedvencem a címben szereplő FTM! Az első albumukat amikor meghallottam, hanyat vágódtam. Mert ennyire furcsa, eszeveszett, és mégis csodás zenét már régen hallottam! Besorolhatatlan a.

Keep Reading →

Eső, villámok, vihar nélkül

Csendesnek mondható ez az eső. Néha – néha villámlik csak, de szinte hangtalanul. Messze vannak, csak a fényük világítja be a szobát. Szeretem az eső áztatta föld illatát érezni, keveredik.

Keep Reading →

Munka vagy miafene…

Eljutott a számítástechnika oda, hogy a programozás már nem úgy kezdődik, hogy végig gondolom, mit szeretnék, lespecifikálom, aztán lefejlesztem! Már rajzolgatni kell, meg keretrendszert hangolni. A programozási része már szinte.

Keep Reading →

Fürdőzz Budapesten

A Svéd TV archívumában fedeztek fel nemrégiben egy több mint hetven éves filmet, amely Budapestről, mint a fürdőzés fővárosáról szól!  http://svtplay.se/v/1371245/oppet_arkiv/bada_i_buda

Keep Reading →

Nem kell cím

Kellemetlen érzés, hogyha az embernek a halálát kívánják. És még kellemetlenebb érzés, hogyha ezt a szemébe is mondják. Nem tudhatja senki, hogy kiben milyen gondolat rezgések vannak. Nem tudhatja senki,.

Keep Reading →