Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Az örzők legendája

Avatar photo
You are Reading..

Az örzők legendája

Erről az animációs filmről elmondható, hogy a 3 dimenziós technika minden vívmányát belegyúrták. Profi látványvilág, gyönyörű tájak, hihetetlenül pontosan kidolgozott szereplők, minden mozog, és minden mindennel kapcsoaltban van. Gyér 3d Studio -s emlékeimmel azért sejtem, hogy ez nem 2 perces munka volt. Le a kalappal a készítők előtt. A slow motion pedig még látványosabbá tette az akciókat.

De!

Nem kötött le. És a gyerekeket SE kötötte le. Mintha a készítők csak arra törekedtek volna, hogy látványos és a manapság igen erős 3D -s moziknak megfelelő képi világot állítsanak elő. A történet úgy – ahogy elmegy (a kicsi és szerencsétlen bagolyfiókából kitartással és a nehézségeken való átverekedésével hős válik, a gonosz kiérdemli a jutalmát, etc..), de nem leltem meg benne azt a pluszt, amit az „Így neveld a sárkányodat!” vagy a „Toy Story” -ban!

Talán a végén éreztem csak, hogy kicsit izgulok, és drukkolok a jónak, hogy győzzön. De a történet 85% -ban semmit nem éreztem (illetve csodálatot a 3D -s képi világért).

Zack Snyder, aki a a kultikus 300 rendezte, látványos mozit készített, de igazi jó történet nélkül. Ha választanom kellene, akkor inkább a 300! 🙂