Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 március

UML -t szerkesztgetünk…

Főként Gergő érdeme, én csak időnként szólok bele, illetve próbálom az észrevétlen hibákat javítani… 🙂 Azt gondoltuk, hogy néhány táblácska lesz, egypár asszociációval, de pár hónap alatt annyira előre haladtunk,.

Keep Reading →

Hangulat zene

  Everythings so blurryAnd everyones so fakeAnd everybodys so emptyAnd everything is so messed upPre-occupied without youI cannot live at allMy whole world surrounds youI stumble then I crawl You.

Keep Reading →

Gárdonyi Géza: Ida regénye

Húúú! Imádtam ezt a regényt. Egyrészt az édes – bús szerelmi története miatt, amit az író hihetetlenül szépen és kedvesen írt meg, másrészt betekintést engedett a huszadik század elejének dzsentri.

Keep Reading →

Durva és felháborító

Amerikában létezik egy szervezet, nevük rövidítése NAMBLA (North American Man/Boy Love Association). Ez a szervezet azért küzd, hogy elfogadottá és legálissá tegye a felnőtt férfiak és a gyerekek közötti (szexuális).

Keep Reading →

Büntet a facebook

Úgy látszik, nem szeretnek a nagy internetes cégek… 🙂 Először a google adword tiltott le, ma pedig a facebook szólt be. Bizonyos okokból (amit most nincs kedvem részletezni) egy egészen.

Keep Reading →

Most olvastam

És tetszett, még ha rólunk is szó… Best of Manka: A férfiak … olyanok, mint a parkolóhely, az összes jó foglalt, a többi mozgássérült olyanok, mint az időjárás, semmit sem.

Keep Reading →

Vacsora két személyre

Fokhagymás, csilis gombafejek. Az eredeti ötlet Petráé a nosalty.hu -ról, én csak egy kevés borssal és friss petrezselyemmel bolondítottam meg.

Keep Reading →
1 2 13