Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Az ügyvéd

Avatar photo
You are Reading..

Az ügyvéd

Eddig azt gondoltam, hogy az ügyvédek példával járnak mindenki előtt. Hiszen Ők azok akik komoly jogi segítséget nyújtanak a rászorulóknak, és kihúzzák a csávából azokat, akik vétlenül kerültek bele.

Eddigi ügyvéd ismerőseim mindegyikére ráillett ez. Mindegyikük élete a tisztességről és becsületről szólt. Róluk sosem hallottam pletykákat, senki se szidta vagy bántotta Őket.

Sajnos most sikerült egy olyan ügyvéddel kapcsolatba kerülnöm, akire az előbbiekben leírtak nem érvényesek! A rá bízott munkát nem vagy csak félig végezte el, titkolózik, folyamatosan homályosan nyilatkozik, és próbálja az általa hanyagságból vagy lustaságból elkövetett hibákat hülye indokokkal palástolni.

A legnagyobb probléma az, hogy nem én bíztam meg, így túl sok dolgot nem tudok tenni, mint azt, hogy a nyakára járok és folyamatosan nyaggatom, hogy végezze el azt, amivel meg lett bízva!

Pedig alapvetően nem túl bonyolult egy szerződést megírni, aláíratni a megfelelő emberekkel, majd a megfelelő hivatalba benyújtani!

Szörnyen dühös vagyok!!!