Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hanyag

Avatar photo
You are Reading..

Hanyag

Tegnap délután tejet ittam a munkahelyi bögrémben. Általában miután megiszom, szépen kilötykölöm, vagy ha nagyon sok időm van, akkor gyorsan el is mosom. Ez tegnap valahogy elmaradt, és bíz délután se jutott az eszembe!

Ma reggel, mikor megérkeztem, megkívántam egy kis angol earl gray teát, ezért kivettem a fiókból egy filtert, beledobtam a bögrémben, majd kimentem a konyhába vele. Beszélgettem a munkatársaimmal, miközben a vízforralóba vizet melegítettem. Mikor elkészült, beleöntöttem a bögrébe, továbbra is a fényképezésről beszélgetve. Mikor elkezdett kioldódni a tea ízanyaga, arra gondoltam, hogy gyorsítok rajta egy kicsit, így körkörös mozdulattal megforgattam a filtert a bögrémben.

A sunyi kis tej, ami akkorra már vékony rétegben rászáradt a bögre aljára, csak erre várt! Felszakadt, és kisujjkörömnyi darabokban kezdett el úszkálni a teában. Szörnyen gusztustalan látvány volt! Még pár másodpercig néztem, majd határozott mozdulattal kiöntöttem a mosdóba! Broáááfff!!

A teafiltert sikerült megmentenem, így a bögre elmosása és újabb adag víz forralása után már hozzájutottam a szokásos reggeli italomhoz!

2 Comments

  1. reggel english breakfast teát kell inni gaboka, earl gray csak délután 4től van…

Comments are closed.