Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

SiteTalk 2.0 alpha

Avatar photo
You are Reading..

SiteTalk 2.0 alpha

A SiteTalk körül mostanában túl nagy volt a csend, ezért gondoltam bekukkantok, hogy mi újság van! LEgnagyobb meglepetésemre, beüzemelték a 2.0 alpha verzióját az oldalnak. 

Őszintén szólva, nem is igazán értem, hogy egy web oldalt miért kell verziózni, de az ő problémájuk, engem nem nagyon érdekel! 🙂

Rögtön feltűnt, hogy kezd egyre professzionálisabban kinézni. Nem véletlen, hiszen erősen facebook utánérzésem van! 🙂

SiteTalk alpha
Facebook

Persze, persze! Más színű, meg hát egy kicsivel kevesebb adatok kell megadni, de ha valaki egy kicsit is ért a web oldalakhoz, akkor láthatja, hogy nem gondolkoztak az oldal tervezői túl sokat! Nézzen ki úgy, mint a facebook, akkor az emberek majd azt gondolják, hogy ez is egy facebook!

Máshol is volt már hasonló próbálkozás! Kínai cégek rendre másolják a nagy gyártók termékeit, és még a logóval is trükköznek, hogy megtévesszék a vevőket.

ÉS hoppá! Leírtam azt, ami már motoszkált a fejemben! Megtévesztés! Nem tudom nem észrevenni, hogy az egész oldal egy nyomorúságos facebook hasonmás, ami kapálózik azért, hogy a gigaóriás babérjaira törjön. 

Szolgáltatásban amúgy maradt a „megszokott”, szerintem minőségen aluli működés. Igaz, hogy az ismerős keresés sokkal gyorsabb és stabilabb, de ettől még nem jó!