Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Napi-Tipp kontra Retro-Grill

Avatar photo
You are Reading..

Napi-Tipp kontra Retro-Grill

Érdekes kis háború kezd kialakulni a két cég között. Egy hete hirdetett meg a Napi-Tipp egy akciót, ahol 990 Ft -ért lehetett két hamburgert és öt palacsintát rendelni a Retro-Grill -től. Szokás szerint ráugrottam a lehetőségre, hiszen milyen jó is az ilyen étel amikor az ember belemerül a munkába, és nincs ideje kimenni ebédelni!

Halogattam – halogattam a megrendelést, de ma végre rászántam magam. Esik a hó, nincs kedvem hidegben mászkálni. A Retro-Grill honlapjáról rögtön egy üzenetet találtam, miszerint a Napi-Tipp akciót nem ott, hanem a gyros-online.com -on lehet megrendelni!

Zárójelben írom le, hogy az elmúlt két napban ez a negyedik ételekkel kapcsolatos web oldal ami SZÖRNYEN igénytelen! Ennél ócskább és csúnyább oldalt már régen láttam.

Szóval a másik oldalon elkezdeném nézni az ajánlatot, amikor is harsogó betűkkel értesítenek róla, hogy a kupont nem tudom beváltani. Rögtön alatta szépen ki is elemezték a dolgot. Többet rendeltek meg, mint amit ők bevállaltak, etc…

Hupsz… Akkor nem lesz ebéd. Sebaj, vissza Napi-Tipp -re, ahol gondoltam, lesz róla szó. Ott azonban az fogadott, hogy a Retro-Grill igenis kiszolgálja a kedves ügyfeleket, és lehet rendelni.

Vissza gyros-online -re, ott továbbra se engedi!

Ekkor írtam egy levelet a Napi-Tipp -nek, amiben kérdőre vontam őket, hogy ez most hogy is van?? Engem különösen nem érdekel a háttérben folyó háborúskodás, nem érdekel, hogy ki milyen szerződésszegést követett el. Engem csak egy dolog érdekel!

A megvásárolt kupon alapján két hamburger és öt palacsinta!