Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Arriba Taqueria

Avatar photo
You are Reading..

Arriba Taqueria

Péntekre Marcival megbeszéltük, hogy találkozunk valahol. Felvetődött bennem, hogy együnk mexikói kaját, ezért az oktogonnál található Arriba Taqueria Mexican Fast Food éttermére esett a választásom. Egy blogger írta, hogy Magyarországon nincs jó mexikói étterem, ezért már úgy mentem be, hogy most akkor nagy ellenőrzést fogok itt végrehajtani.

A kiszolgálással semmi probléma, gyorsan pattogósan történt minden. Az első dolog, ami Marcinak feltűnt, az a burrito készítése volt. Kicsit hátra hőkölt, amikor a tartalmát a fiatal hölgy elkezdte gyömöszölni, gyúrni össze vissza, úgy, hogy a végén egy moslékos vödörre emlékeztetett. Marci szerint az igazi burrito -ban a tartalomnak sávosan kell elhelyezkednie, nem összekeveredve. Ez legyen a legkisebb gondunk. Én rendeltem egy quesadilla -t, öcsém pedig egy burrito -t. Mellé még egy Poppers -t is kértem, ami Jalapello paprika sajttal töltve, bundában kisütve. Rendelni szerettünk volna mexikói sört (hiszen az megy a mexikói ételekhez) de bizony Coronita -n kívül semmi se volt.

Sebaj, legyen Coronita. Újabb rossz pont, nem kaptunk se poharat, se citromot. 🙁

A quesadilla -t a konyhán készítették el, ezért arra várni kellett. Közben a poppers -t kezdtük el csócsálni. Kellemesen csípős, a tejfölös szósz jól illet hozzá. Éppen annyira volt csípős, mint amennyire kellett. Se több, se kevesebb!

Végre megérkezett az én ételem is! Egy lány a földszinten cincogó hangom mondta: Gábor, Gábor!)Én a felső részről üvöltöttem le: Itt vagyok!

A quesadilla kicsit tocsogott, de ez nem is lett volna probléma, ha szóltak volna, hogy merre találom az evőeszközöket meg a szalvétát. De nem szóltak! Így nyakig trutyis lettem ahogy ettem. Az íze nem volt túlságosan bonyolult, ilyet én is tudok otthon készíteni. Marci burrito -ját is megkóstoltam, de attól se estem hanyatt. Vacsorának bőven elég volt, de nem éreztem a mexikói hangulat, miközben ettünk. Még a rádióból is Lady Gaga szólt, nem valami latinos flamenco!

A vasoráért 5.200 Ft -ot hagytam ott, nem mondom hogy drága volt, de ha az elfogyasztott étel alapján kellett volna véleményt mondanom és ez alapján kellett volna meghatároznom az árát, akkor én 3.000 Ft -nál többet nem adtam volna érte.

Értékelés: 5.5 / 10