Arriba Taqueria

Péntekre Marcival megbeszéltük, hogy találkozunk valahol. Felvetődött bennem, hogy együnk mexikói kaját, ezért az oktogonnál található Arriba Taqueria Mexican Fast Food éttermére esett a választásom. Egy blogger írta, hogy Magyarországon nincs jó mexikói étterem, ezért már úgy mentem be, hogy most akkor nagy ellenőrzést fogok itt végrehajtani.

A kiszolgálással semmi probléma, gyorsan pattogósan történt minden. Az első dolog, ami Marcinak feltűnt, az a burrito készítése volt. Kicsit hátra hőkölt, amikor a tartalmát a fiatal hölgy elkezdte gyömöszölni, gyúrni össze vissza, úgy, hogy a végén egy moslékos vödörre emlékeztetett. Marci szerint az igazi burrito -ban a tartalomnak sávosan kell elhelyezkednie, nem összekeveredve. Ez legyen a legkisebb gondunk. Én rendeltem egy quesadilla -t, öcsém pedig egy burrito -t. Mellé még egy Poppers -t is kértem, ami Jalapello paprika sajttal töltve, bundában kisütve. Rendelni szerettünk volna mexikói sört (hiszen az megy a mexikói ételekhez) de bizony Coronita -n kívül semmi se volt.

Sebaj, legyen Coronita. Újabb rossz pont, nem kaptunk se poharat, se citromot. 🙁

A quesadilla -t a konyhán készítették el, ezért arra várni kellett. Közben a poppers -t kezdtük el csócsálni. Kellemesen csípős, a tejfölös szósz jól illet hozzá. Éppen annyira volt csípős, mint amennyire kellett. Se több, se kevesebb!

Végre megérkezett az én ételem is! Egy lány a földszinten cincogó hangom mondta: Gábor, Gábor!)Én a felső részről üvöltöttem le: Itt vagyok!

A quesadilla kicsit tocsogott, de ez nem is lett volna probléma, ha szóltak volna, hogy merre találom az evőeszközöket meg a szalvétát. De nem szóltak! Így nyakig trutyis lettem ahogy ettem. Az íze nem volt túlságosan bonyolult, ilyet én is tudok otthon készíteni. Marci burrito -ját is megkóstoltam, de attól se estem hanyatt. Vacsorának bőven elég volt, de nem éreztem a mexikói hangulat, miközben ettünk. Még a rádióból is Lady Gaga szólt, nem valami latinos flamenco!

A vasoráért 5.200 Ft -ot hagytam ott, nem mondom hogy drága volt, de ha az elfogyasztott étel alapján kellett volna véleményt mondanom és ez alapján kellett volna meghatároznom az árát, akkor én 3.000 Ft -nál többet nem adtam volna érte.

Értékelés: 5.5 / 10

Hasonló bejegyzések

Related Posts