Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hónap: 2011 május

Ebéd az univerzumban

Nos, hát tulajdonképpen az Pizza Univerzumban, de hangzatos cím volt… 🙂 Gergővel kimentünk, és meglepődve tapasztaltuk, hogy a régi szép időkben még Király Pizzériaként működő, majd csődbemenő, majd főnix madárként.

Keep Reading →

Ha szombat, akkor pihenés

Szégyen és gyalázat, de szombat reggel annyira fáradt voltam, hogy nem mentem el a tanfolyamra (és már szórom is a fejemre a hamut!). Helyette döglöttem, TV -t néztem. Aztán délután.

Keep Reading →

Vacsora az Angelika Kávéházban

Kihasználva az internet adta kedvezményeket, elmentünk az Angelika Kávéházba. A biztonság kedvéért előre odatelefonáltam, hogy asztalt foglaljak. A telefon másik végén jelezték, hogy nem probléma, mehetünk hétre vacsorázni. Szinte percre.

Keep Reading →

100 halálos lépés

Csalódtam egy kicsit. A 100 halálos lépés című film előzetese nagyon ígéretes volt. Famke Jannsen filmjeit szeretem, és a történet alapja se mondható rossznak. Sajnos a film az! Az effektek.

Keep Reading →

Alakul a rendszer

Úgy tűnik, lassacskán kialakul a teljes entitás struktúra, benne az összes kapcsolattal, hierarchia állapottal. A rendszer magját Fluent NHibernate -ből áttettem normál NHibernate -be, mert így könnyebben és hatékonyabban tudunk.

Keep Reading →

Becsület két kávé áráért

Az érdi buszra felszállva mindig bediktálom, hogy: Rekettye utcáig kérek egy egészet. Rendszerint  Budaörsön szállok fel, ezért 245 (kétszáznegyvenöt) Ft a jegy. Pár napja az egyik sofőr rám nézett jelentőségteljesen,.

Keep Reading →
1 2 10