Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Web oldal életre – halálra

Avatar photo
You are Reading..

Web oldal életre – halálra

Hajnali egyig készítettem egy web oldal arculatát, közben magyar zenészek számait hallgattam. Szimpatikus, hogy ingyenesen letölthetővé tették!

Reggel 6:30 -kor keltem (illetve keltem volna), mert annyira nem bírtam kinyitni a szememet, hogy csak na!

Végül 7 órakor nyögvenyelősen, de felébredtem. Nagyjából 7:20 -ra kerültem olyan állapotba, hogy már józan fejjel tudtam gondolkozni.

Bevettem az Accuzide -ot, amivel, úgy tűnik, igen hosszú és tartós kapcsolatom lesz. Zuhanyoztam, megmostam a hajam, fogat mostam, öblítettem bíborszín szájöblögetővel, és felöltöztem.

7:50 -kor kivettem a hűtőből a vasárnap készített majonézes, medvehagymás, kukoricás, zöldborsós, olajbogyós salátát, és megettem. Utána ittam egy felest (mini gyümölcsös joghurt, akkora, mint egy feles üvege, és még úgy is lehet lehajtani, mint az alkeszek a közért előtt).

8 óra volt, mikor végre elindultam. Ekkor az csúcsokostelefonom kezdett el csörögni, mert hogy 8 -kor megbeszélésem lett volna az irodában.

Pfff… Hát pech! 8:25 -kor már 4 -en hívtak, hogy merre járok! Nem vettem fel, éppen a gyilkos galóca mérgezési mechanizmusát olvastam…

8:30 -kor feljöttem a Ferenc körúton, és visszahívtam az aggódó kollégát. Finoman céloztam rá, hogy a 8 órás kezdés nekem nem éppen a legjobb.

Naná, hogy holnapra is kiír egy megbeszélést, azzal a felkiáltással, hogy: hozok neked reggelit, csak érj be! 🙂

Mire beértem, már úgy rohangászott a két kolléganő, mint amikor kavicsot dobnak a hangyabolyba!

Nagyon érzem, hogy nem lesz nyerő ez a folytonos hajtás… 🙁