Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Mit érdemel az???

Avatar photo
You are Reading..

Mit érdemel az???

Mit érdemel az az ember, aki miatt mások munkája és mások elismerése elbukik? Milyen büntetést kérhet magára az az ember, aki lustasága, nemtörődömsége miatt másokat megbüntetnek, alulértékelnek?

Megfogadtam, hogy nem fogok zsörtölődni és másokat piszkálni a blogomban (a kritika azért hatással volt ám rám!) de az előzőekben felvetett kérdéseket szívesen megkérdezném néhány kollégámtól!

No de mire is ez a nagy felháborodás?

Hamarosan évértékelés lesz, és ugye a legtöbb ember nem tud hosszan visszaemlékezni (én meg főleg nem!) ezért csak az utolsó pár hónap alapján fogok megítéltetni! Ez az utolsó pár hónap pedig arról szólt, hogy elkészülök egy fontos fejlesztéssel, átküldöm tesztelésre. Ott ülnek rajta 2 hetet, majd belekötnek egy olyan részbe, ami nem is kapcsolódik szorosan a fejlesztéshez. Nem probléma, javítom! Ezután újra átküldöm tesztelésre. Újabb két hétig csücsülés. Aztán a kiadás napja előtti héten hirtelen nagy ijedelem van, és gyorsan az összes tesztelést összecsapják. El se olvassák a leírásokat, csak úgy, mennek a saját logikájuk után. És természetesen az utolsó pillanatban találnak tényleges problémát (amit én néztem be). Emiatt a hiba miatt a kiadás csúszik, és ÉN vagyok a hibás! De ha 4 nem ültek volna rajta 4 hetet, akkor megtalálták volna már akkor a problémás részt, és azonnal javítani tudtam volna.

Kicsit morcos vagyok!