Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Nap: 2011. február 16.

Csirkeláb leves

„Legyen nyolc!„, mondta kicsit hangosabban is a kelleténél az öreg hölgy. A henteslegény nem haragudott rá, tudta, hogy kicsit nagyothall Margó néni. „Nyolc csirkeláb! Tecci’ még kérni valamit?„, kérdezte most.

Keep Reading →

Fluent NHibernate a gyakorlatban

Végre sikerült odáig eljutnom, hogy a Fluent NHibernate rendszerhez (ORM) készült mapping generator programom egészen jól működik. Igaz, hogy sok trükkös kapcsolatot még nem ismer, így nem tudja kezelni a.

Keep Reading →

A Borgiák élete és a Ferenciek tere

Reggel a metróban olvasgatva annyira belemerültem a Borgiák kétes üzelmeibe, hogy nem is a XXI. században, hanem a XV. -ben éreztem magam. Annyira tetszett a cselszövések és ármánykodások garmadája hogy.

Keep Reading →

Nem álmodtam

Pedig mostanában szinte minden éjszaka álmodom. Általában furcsa álmaim vannak, sok ismerős emberrel. Pár napja Új Zélandon dolgoztam, embereket irányítottam, de nem mint főnök, inkább mint egy diszpécser, kinek hova.

Keep Reading →

Reggelente

Amikor reggel belenézek a tükörbe, mindig arra gondolok, hogy milyen jó lenne ha lego ember lennék. Akkor egy mozdulattal le tudnám cserélni a fejemet… 🙂 És a gyűrött, kialvatlan fej.

Keep Reading →

Hangulat zene

Van egy zenekar, a neve Fair To Midland. Ők írtak egy számot aminek az a címe hogy: Dance Of The Manatee. Ez a szám furcsa hatással van rám. Ugyanis ha.

Keep Reading →

Újra tél

Kellett nekem tegnap az utcán (a netet lopva) azon humorizálnom, hogy egészen kellemes őszies az idő. Úgy látszik, valaki meghallotta, és hajnalban havat zúdított Budapestre… Talán arról kellett volna írnom,.

Keep Reading →