Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hétvége

Avatar photo
You are Reading..

Hétvége

Szombaton megismerkedtem bátyám titokban tartott barátnőjével, majd kimentünk Érdre, ahol sikeresen lerendeztük a mocskos anyagiakat a festővel. Utána felvettük a gyerekeket a nagyanyjuktól, és 13 órára már oda is értünk anyuhoz Dunaújvárosba.

Öcsém már várt minket, nagyon örült, hogy az egész család ott volt. Pár perc múlva egy kézzel rajzolt térképet nyomott a gyerekek kezébe, ahol be volt jelölve néhány hely. Pár perc után rájöttünk hogy az udvart ábrázolja az ábra, és kisiettünk.  Nem kellett sok idő, és a gyerekek (no meg persze mi is bátyámmal ) megtalálták az ajándékokat.

NinjaGo!! Juhúú, pont erre vágyott Gabó! 🙂

Ebédeltünk finom sütőtök krémlevest (erről a levesről mindig szép emlékeim támadnak), majd konfitált kacsamellet, francia tejszínes rakott krumplival, vörösboros párolt káposztával.

Délután meglátogattuk nagymamámat, és játszottunk az újonnan kapott lego -val. Este lefekvés után még hármasban tévéztünk egy kicsit, de Nóri panaszkodott, hogy fáj a hasa. Arra gondoltam, hogy keveset evett, ezért fáj.

Másnapra még jobban fájt a hasa, és annyira rosszul lett, hogy hányt is. 🙁

Emiatt nem mentünk el az élményfürdőbe (amit beígértem nekik). Nóri bágyadtan feküdt, Gabó a lehorzsolt térdét fájlalta, ami még előző nap úszás után sérült meg egy eséstől.

Sajnos nem úgy sikerült a hétvégi kiruccanás, ahogy terveztem, remélem két hét múlva már nem jön közbe semmi probléma!